Hogy tudnék leszokni arról hogy 2naponta igyak? (alkohol) 15L
Figyelt kérdés
kezdem észrevenni hogy ez már nagyon sok.15évesen nem sok olyan pia van amit még ne kóstoltam volna..megfogadom mindig hogy nem én most nem iszok de nem megy mindig kivánom és kivánom:s biztos a társaság hibája is de nekem ők vannak csak:S2011. júl. 3. 15:37
2/26 A kérdező kommentje:
köszi..
2011. júl. 3. 15:40
3/26 anonim válasza:
Drága jó szüleid hol vannak neked???
4/26 A kérdező kommentje:
persze ők itt vannak nem szó szerint értettem hogy csak ez a társaság van nekem.nem értem magamat sem. veszekedés rengeteg van itthon de egyébként nincs semmi baj velük.sokszor érzem magam egyedül és olyankor ha iszok mindig boldog vagyok. jöttem már haza részegeden de maximum kétszer. vagy kijózanodok mire haza érek, vagy másnál alszok vagy ők alszanak már mire hazaérek.
2011. júl. 3. 15:45
5/26 anonim válasza:
a legfontosabb megvan: le akarsz szokni.
úgy csináld, hogy egy időintervallumot adsz magadnak:
pl.ma 8-17-ig nem iszom. Ezt akkor tartsd be.
majd:pl ma ébredéstől 19-ig nem iszom.
majd: a mai napon nem iszom
- így teljesen le tudsz szokni erről a káros szokásról.
(cigiről is így elhet)
Azért így, mert az a gondolat"soha többé" - nehéz a testnek - és szenved. Míg így - tól -ig - határozottan: így együttműködik a test a tudatoddal. ÉS ez fontos.
Remélem sikerülni fog! drukkolok neked! üdv!
6/26 anonim válasza:
Vegyél pia helyett akaraterőt, anélkül nem fog menni. Jó kis társaság lehet, ahol 15 évesen alkoholisták vagytok.
7/26 A kérdező kommentje:
köszönöm:) megpróbálom. a gond az hogy azt a "boldogság érzetet" nehéz "megvonni" magamtól. 1éve már ez megy de amikor suli van inkább csak hétvégente.sokszor nem tudom már jól érezni magam ha nem iszok:/ és ez a probléma:S
2011. júl. 3. 15:49
8/26 A kérdező kommentje:
igen tudom.. szerintem ha megfogadnám hogy csak hétvégente iszok már az is jó lenne:s
2011. júl. 3. 15:50
9/26 anonim válasza:
Fordulj szakemberhez.Ha 15 évesen itt tartasz,mi lesz később.
10/26 A kérdező kommentje:
most ez komolyan ilyen durva? én inkább csak a pénzem bánom:d
2011. júl. 3. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!