Holnap nyaralni mennek a lányaim. Mit csomagoljunk be?
egy lista kellene, iszonyúan tanácstalan vagyok mit rakjunk a bőröndbe. több mint egy hétig lesznek távol, ( a nagyanyjuknál, bp-n) a kisebbik 11 éves, a nagyobbik 16.
Előre is köszi a normális válaszokat
Felnőtt nő vagy és nem tudsz csomagolni? Nem tudod mi kell a gyerekeidnek? Bocsi, de ez durva...
Gondold végig mire van szükségük, ami nincs a nagyinál és azokat pakoljátok be.
Nem késő egy kicsit elkezdeni pakolni?:)))
Semmi extrát ne tegyél be, több meleg és vízhatlan ruhát főleg a kicsinek, ha van kert is. ha nincs, akkor farmerokat, pulcsikat, pólókat, egy rövid és egy térnadrágot. 1 szandál, 1 cipő, 1 papucs. Fürdőruha esetleg, türcsi, tisztálkodó cuccok, betét, ilyesmi. Pénz, diákigazolvány, pizsama, bugyi, zokni, esernyő, esőkabát vagy széldzseki. Ha kirándulnak kullancsriasztó, naptej bár rossz idő lesz. Könyv, kicsinek valami társas, kártya.
Hirtelen ennyi.
Biztos egy csomó mindent kihagytam, de írj listát, ha eszedbe jut még valami, írd hozzá és aszerint pakolj!
Ja, fényképezőgép.............
De ne haragudj, még soha nem voltatok sehol, hogy nem tudod mit pakolj be?
nem igazán mentek eddig sehová egyedül ezért nem tudom mit tegyek be nekik!
Más az ha ott vagyok és segitek, de ha egyedül vannak?!
Nincsenek egyedül. Ott van a nagymama. Nem értem mitől kéne több dolog, ha a nagyihoz mennek, mintha ti is mentek nyaralni.
Nem akarlak bántani, de szerintem kicsit túlreagálod a dolgot.
Szerintem most már ne a gép előtt ülj, hanem szedd össze a gondolataidat és pakolj!!! Ha meg nem megy, akkor feküdj le és mond meg a gyerekeknek, hogy rakják ki amit gondolnak, Te meg átnézed és kiegészíted.
De amit írtam, az jó, annál több és más nem kell. Ott vannak a nagyszülők, ha valami hiányzik, megoldják. Nem a világ végére mennek, hanem Budapestre.
Egy pár csinosabb ruhát is berakhatsz ha "plázázni" lenne kedvük:)
16 évesen én már egyedül pakoltam be a cuccaimat, anyu átnézte, de nem mindig.
Osztálykirándulásra sem mentek soha?
Ruhák: (annyi amennyi napra mennek + 1-2 db-al több) bugyi, zokni, póló/felső, szoknya/nadrág (1-2 hosszú nadrág is legyen, mert nem jó idő lesz elvileg), pulcsi és széldzseki vagy farmerkabát is legyen.
esernyő,fürdőruha,törölköző, strand táska
sportcipő- papucs-szandál, napszemüveg
naptej és kullancs-szúnyogirtó spray/krém
irataik, pénz, fényképezőgép+töltő, telefon+töltő
1-2 csinosabb ruha
Társasjáték, kártya, vagy a kedvenc plüss állat.
Szerintem mindent leírtam ami kellhet, ha valami kimarad a nagyszülők biztosan pótolják.
27 éves vagyok és 16 hónapos kislány anyukája
11 éves lánynak(annyi idős mint én^^) : kb. annyi póló,nadrág,bugyi,zokni amennyi napig lesznek.de jó 2vel többet berakni(:
sampon,balzsam,tusfürdő,szappan ilyesmik.
naptej,napszemüveg,kalap/sapka/napellenző,játékok.
betét/tampon
sportcipő,szandál,papucs,fürdőruci,esőkabát,esernyő(:
kb. sztem 16 éves lánynak is ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!