Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Félek. Van erre válasz?...

Félek. Van erre válasz? Hogyan derítsem ki?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és erről senkinek nem beszéltem még.

De akármennyire is, az van, hogy túlságosan félek attól, hogy a családomat valami baj éri ( Főleg a tesómat, akik visszahúzódó, aranyos gyerek, és nem tudja megvédeni magát... ) ez miatt folyton szorongok.. De talán ez még normális, de az, hogy az van bennem, hogy nem fogok sokáig élni, mi magyarázhatja? Mindig azt érzem, hogy ki kell használnom az én "időmet", mert el fog telni anélkül hogy csináltam volna bármi emlékezetest is. Sokszor elképzelem a jövőmet, de mégis, valahogy elérhetetlennek tűnik. Mintha tudat alatt érezném, hogy 20-as éveimig fogok élni..

Valakinek voltak hasonló érzései? vagy mit kéne tennem hogy elmúljon?

2011. jún. 30. 19:07
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Aki ezt írta:

"Apukám halála óta nekem is halálfélelmem van. Minden éjszaka úgy alszom el, hogy kérem az angyalkáimat hogy vigyázzanak ránk. Túlgondolok mindent, és ez még semmi. Szóval nyugi, bár nekem személy szerint annyira nem megy, de átérzem."

PONTOSAN ugyanez történt velem is. Nagyon sajnálom apukádat. Nekem is meghalt. És azóta mindig (aki nincs itthon) Féltem hogy ne érje halál, vagy bármi más. Utálom ezt az érzést, és nagyon nehéz ezzel együtt élni.

2011. júl. 28. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!