Most mit tegyek? Hosszú válasz.
Van B. és N. akik jó barátaim.Suli előtt B. mindennek lehordta N.-t,persze erről N. nem tudod.Most az egész nyarat együt töltötték és egyfolytában kiírták,hogy így-úgy szeretlek.Van egy másik jó barátom R. aki mondta,hogy mondta nkei B.,hogy kezdi unni N.-t.R-el kitárgayaltuk B.-t,hogy miket csinál stb.És B-re haragszunk,N-t pedig sajnáljuk.R. kiírta az adatlapomra,hogy komoylan viselkedhet így egy ember(B),erre meg B és N egyfolytában kérdezték,hogy ki az,de eltereltem a gyanakvásukat.
Mit csináljak B.vel,annyira meg mondanám neki..kiosztanám,de aztán meg megharagszik.Nem akarok elveszteni a barátságát sem...maradjak annyiban,hogy R-el átbeszéljük dolgait?
N.-t sajnálom...:s
"Mit csináljak B.vel,annyira meg mondanám neki..kiosztanám,de aztán meg megharagszik.Nem akarok elveszteni a barátságát sem..."
Barátság? Szerinted, ha kibeszéli N.-t, akkor tuti, hogy téged sem? Ez már régen nem barátság...
Hát igen,erre én is gondoltam,hogy kibeszél...
De az is baj,hogy eléggé befolyásos,tehát ha összevesz valakivel akkor csomó mindenkit ellene hágit.
De nincs valami megoldás ami mindenkinek jó?:S
Fontosak
Megbeszélném én tényleg,csak amikor meg vele vagy annyira kedvesen bánik veled.:S
Igen azt tudom,de még is jobb úgy ha nem utálnak az emberek :(
én és N. 13
B. 14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!