Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit tegyek? Hosszú válasz.

Most mit tegyek? Hosszú válasz.

Figyelt kérdés

Van B. és N. akik jó barátaim.Suli előtt B. mindennek lehordta N.-t,persze erről N. nem tudod.Most az egész nyarat együt töltötték és egyfolytában kiírták,hogy így-úgy szeretlek.Van egy másik jó barátom R. aki mondta,hogy mondta nkei B.,hogy kezdi unni N.-t.R-el kitárgayaltuk B.-t,hogy miket csinál stb.És B-re haragszunk,N-t pedig sajnáljuk.R. kiírta az adatlapomra,hogy komoylan viselkedhet így egy ember(B),erre meg B és N egyfolytában kérdezték,hogy ki az,de eltereltem a gyanakvásukat.

Mit csináljak B.vel,annyira meg mondanám neki..kiosztanám,de aztán meg megharagszik.Nem akarok elveszteni a barátságát sem...maradjak annyiban,hogy R-el átbeszéljük dolgait?

N.-t sajnálom...:s

2011. aug. 9. 22:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mit csináljak B.vel,annyira meg mondanám neki..kiosztanám,de aztán meg megharagszik.Nem akarok elveszteni a barátságát sem..."

Barátság? Szerinted, ha kibeszéli N.-t, akkor tuti, hogy téged sem? Ez már régen nem barátság...

2011. aug. 9. 22:55
 2/16 A kérdező kommentje:

Hát igen,erre én is gondoltam,hogy kibeszél...

De az is baj,hogy eléggé befolyásos,tehát ha összevesz valakivel akkor csomó mindenkit ellene hágit.

De nincs valami megoldás ami mindenkinek jó?:S

Fontosak

2011. aug. 9. 22:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Én inkább elmondanám B.-nek, hogy mi van. És inkább "lázítson ellenem", mint hogy az ő hamis barátja legyek...
2011. aug. 9. 23:00
 4/16 anonim ***** válasza:
bocs, *"lázítson ellenem mindenkit"
2011. aug. 9. 23:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem barát,és ha valakiket sikerül ellened fordítania,akkor ők sem voltak a barátaid...
2011. aug. 9. 23:02
 6/16 A kérdező kommentje:

Megbeszélném én tényleg,csak amikor meg vele vagy annyira kedvesen bánik veled.:S

Igen azt tudom,de még is jobb úgy ha nem utálnak az emberek :(

2011. aug. 9. 23:04
 7/16 A kérdező kommentje:
Meg attól is félek,hogy N. nem hinne nekem,mert B. annyira mondja neki,hogy legjobb barát,megbízhatsz bennem...sokszor úgy oda írnám,hogy legjobb barát...látom -.-"
2011. aug. 9. 23:08
 8/16 anonim ***** válasza:
57%
Ez... szánalmas... Hány évesek vagytok, 14-15?
2011. aug. 10. 11:19
 9/16 A kérdező kommentje:

én és N. 13

B. 14

2011. aug. 10. 13:05
 10/16 anonim ***** válasza:
nekem elég vicces ezt olvani :D én is olyan vagyok mint B :D
2011. aug. 10. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!