Félek. Van erre válasz? Hogyan derítsem ki?
14 éves lány vagyok, és erről senkinek nem beszéltem még.
De akármennyire is, az van, hogy túlságosan félek attól, hogy a családomat valami baj éri ( Főleg a tesómat, akik visszahúzódó, aranyos gyerek, és nem tudja megvédeni magát... ) ez miatt folyton szorongok.. De talán ez még normális, de az, hogy az van bennem, hogy nem fogok sokáig élni, mi magyarázhatja? Mindig azt érzem, hogy ki kell használnom az én "időmet", mert el fog telni anélkül hogy csináltam volna bármi emlékezetest is. Sokszor elképzelem a jövőmet, de mégis, valahogy elérhetetlennek tűnik. Mintha tudat alatt érezném, hogy 20-as éveimig fogok élni..
Valakinek voltak hasonló érzései? vagy mit kéne tennem hogy elmúljon?
Szia!
Nekem is ez volt(azaz még most is)
Nekem ikertesóm van mindig is kisebb volt nálam súlyban és magasággban pedig ő a bátyám. És énis mindig arra gondolok, hogy hova bújtassam a családom ha ez meg az bekövetkezik.
Nemtom, hogy miért de feláldoznám értük az életem.
Pedig nem a legjobb viszonyban vagyunk tesómmal.
Jó szoktunk beszélgetni de leggyakrabban összeveszni.
Vegyél magadnak 1 kutyát és ha foglalkozol vele fél év és elmúlik ez.
Köszönöm!
Sokat jelent hogy tudom, nem csak én szorongok.. csak annyi minden összejött :S
meg van ez a hülye élet vonal a tenyerünkön.. és nekem az rettentően rövid.. (mert ugye úgy van, hogy ha valakinek hosszú, az sokáig fog élni) és babonás vagyok, rátett a szorongásomra, és nem tudom mit higgyek. :(
amúgy van kutyám. szeretem nagyon.. +1fő akiért aggódom :\
Jézusom, mintha csak én írtam volna a kérdéses második felét. Bennem is ugyanúgy megvan az az érzés, hogy nekem nem jutott sok az életből. És fogalmam sincs, miért. Egyébként egyre jobban be vagyok szarva emiatt, mert Petőfinek is volt egy ilyen megérzése (ki lehetett venni a szavaiból, szinte minden versében megemlítette), és be is jött neki...
De szerintem is max. annyit lehet tenni, hogy úgy élsz meg minden napot, mintha az lenne az utolsó. Tényleg tanulságos volt az a kis szöveg, amit az első oldal utolsó válaszolója linkelt.
Az életvonalas cucc meg szvsz egy baromság, de ha már itt tartunk, áruld már el, mekkora életvonal számít rövidnek szerinted (?)!:D
Az életvonalam 3cm :| Öcsémnek (Hála istennek) leér egész a csuklójáig. :|
úgy hogy ez is rátett a dologra.. :\
Nekem meg kb. 6-7 cm-ig erőteljesebb, utána meg halványodik és olyan 1,5 centi híján leér a csuklómig. Na, ez mit jelent?:D
Egyébként szerintem nem kell komolyan venni az ilyesmit, kb. annyit ér, mint a horoszkóp. Poéból lehet vele foglalkozni, de nem kell erre alapozni.
Utolsó voltam.
Az életvonalnak semmi köze az életed hosszúságához...
A kérdésed első felére:
A szeretteinkért aggódunk, ez természetes. De ne görcsölj rá nagyon ezekre, kicsi a valószínűsége, hogy baj lesz. A tesóddal beszélgess sokat, hogy ha valami gondja van elmondhassa neked és segíthess neki.
A kérdésed második felére:
A tenyérjóslás olyan, mint a horoszkóp. Vagy bejön, vagy nem. Többnyire nem. Meg eleve ez a rövid élet eléggé relatív. Persze, a 20 év nyilván rövid, de azért ne feledd, hogy 50 év sem olyan hosszú manapság, csak fiatalon tűnik annak. Keresd meg a téged érdeklő dolgokat, gondolkozz azon, hogy mit szeretnél csinálni a jövőben. Egy idő után letisztulnak a terveid a jövődet illetően. Sosem tudhatod mit hoz a sors. Apám egyik nagy példaképénél a húszas éveiben egy ritka betegséget diagnosztizáltak. Az orvosok azt mondták, hogy csak pár éve lehet hátra. Ez az ember most 70 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!