Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mi a véleményetek?

Kamaszok! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a Szilvia névről, és hogyan becéznétek?
2011. jún. 24. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem erről a névről az alsós tanárnénim jut eszembe, aki hát elég csúnyászka volt és sokszor szilva befőttnek mondtuk a háta mögött:)

De eszembe jut egy másik tanár is, aki idén tanított, ő nagyon rendes, jófej fiatal tanárnő.

Egyébként szép név, nekem a Szilvi, Sziszi, Szasza becézés tetszik leginkább, de hallottam már olyat is, hogy Szilvuci:)

16/L

2011. jún. 24. 17:03
 12/16 anonim ***** válasza:

A papírtörlőkendő.

Nem ismerek ilyen nevű lányt, de szeirntem ez a név jó így, nem kell becézni, max. Szilvi, de az meg olyan uncsi.

2011. jún. 25. 11:26
 13/16 anonim ***** válasza:
szép név. nekem is a Jóban Rosszban Szilvia jut eszembe :)
2011. jún. 26. 10:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem régebben nem tetszett, mert egy volt otársamat hívják Szilvinek, aki egy iszoynatosan nagy ****... De azóta ismerek egy lányt, szintén Szilvi, aki kedves, aranyos, segítőkész, jószívű, megbízható, stb.., úgyhogy mostmár más:D
2011. jún. 29. 13:16
 15/16 anonim válasza:
Én Gézának becézném. H lehet ilyen kérdést feltenni?...
2011. júl. 11. 01:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon tetszik,de egyik ismerősömet így hívják és mi Sziszkusznak szoktuk becézni.
2011. júl. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!