Kamaszok! Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a Szilvia névről, és hogyan becéznétek?2011. jún. 24. 15:47
1/16 anonim válasza:
Jó ez a név,régebben jobban tetszett,a szomszéd feleségét is Szilviának hívják:D (szembe)
Szilvi,Szilvus,Szilvu,Szilvike:D
2/16 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszik, de mondjuk lehet becézni Sziszinek is :) Több ismerősömet is így becézik. 17/L
3/16 anonim válasza:
Elmegy. :) A becenevei jók. Szilva,Szilvi,Sziszi,Szisza,Szasza.
4/16 anonim válasza:
elmegy. de nekem mindig a szilva jut róla eszembe, azt meg nem szeretem.. :$
5/16 anonim válasza:
Nekem is a szilva jut róla eszembe. Arról meg a fosás meg a kukacok.. Bocs. Téged hívnak így ?
A Szasza szerintem nem rossz becézés (és csak semmi szilva!)
:)))
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.
És még annyit, hogy: Milyen lány jut róla eszetekbe?
2011. jún. 24. 16:11
7/16 anonim válasza:
Nekem halkabb szavú, csendesebb, hosszú, barna hajú és karcsú lány ugrik be. :)
8/16 skarma válasza:
Szerintem gyönyörű név.
Egy önzetlen, értékes, finom lányhoz illik.
9/16 anonim válasza:
Nekem sajnos nem tetszik ez a név. Különben becézésnek: Szilvi, Szilvike, Sziszi, Sziszike, Szasza, Szaszika, Szilva, Szilvácska : )
10/16 anonim válasza:
Hmm milyen lány jut róla eszembe? xD A jóban rosszbanból Szilvia.. :'D Komolyan. [link] Más nem jut a névről eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!