10 éves lány ha menstruál használhat tampont?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 14:27
11/14 anonim válasza:
Írd be agoggle be, hogy 10 meg 11 éves lány cigány gyerekeket ad ki akik szűltek :P
10 éves vagy és menstruálsz? Én 12 leszek...és még nem
12/14 anonim válasza:
sajnos a biológiai érettség sok esetben megelőzi a szellemit és a lelkit. simán szexelnek úgy hogy agyban még nem tudnak sok mindent, és lélekben sem tudják megélni a szexualitást, csak majmolják amit a környezetükben látnak, a legtöbb abortusz is a 12-17 évesek között van ma.
13/14 anonim válasza:
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:51:
sajnos,a mai világban:/
am a kérdezőnek: lehet használni,de sztem még korai.13 vagyok,és betétet használok.
14/14 anonim válasza:
Jaj,ez az okoskodás.. Simán használhatsz,feltéve hogy nem zavar,sikerül felhelyezned és betartod,hogy 2-3 óránként cseréled. Válaszadók: Ha kicsit is tisztában lennétek az emberi testtel,akkor tudnátok,hogy attól,hogy szűz valaki,használhat tampont,mert van rés azon a hártyán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!