10 éves lány ha menstruál használhat tampont?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 14:27
1/14 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy igen.De egyedül még nem hiszem hogy ezt megoldaná mert nem hiszem hogy ennyire ismeri már a testét.Na meg teljesen biztos hogy még szűz és így az elején nem biztos hogy csak úgy felmegy.
2/14 anonim válasza:
Én nem ajánlanám, szerintem nagyon korai még.
3/14 anonim válasza:
Csak ha nagyon muszáj. Pl. ha fürdeni akarsz. De maximum 1 órát lehetsz vízben, utána ha már nem fürdesz mindenképpen betétet tegyél be.
4/14 anonim válasza:
Én inkább az eü.-i betétet ajánlanám egy ennyi idős gyereknek. Szerintem sokkal jobb, mint a tampon (főleg ilyen fiatalon), pl. az Always.
5/14 anonim válasza:
Én is 10 éves korom óta menstruálok, kipróbáltam akkor a tampont is, de csak niveával bekrémezve tudtam felhelyezni, úgy meg már más volt a nedvszívó képessége. Betétet használtam még 1-2 évig utána tértem át a tamponra. De attól is függ, milyen erős a vérzés és mennyire rendszeres, és hány napig tart.
7/14 anonim válasza:
szerintem használhat, de még elég korai. én csak 13 éves koromtól használtam
8/14 anonim válasza:
Elsőnek: annyira azért nem biztos, hogy szűz... Főleg manapság...
Kérdezőnek: nem nagyon ajánlanám.
9/14 anonim válasza:
Utolsó:Szerinted egy 10 éves gyerek nem szűz?Elég érdekes a gondolkodásod...
10/14 anonim válasza:
Mondom "főleg manapság". Nagyon sok olyan dolog történik, amire 15-20 éve nem is gondoltak, hogy be fog következni.
Én csak imádkozom és remélem, hogy még szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!