Egy 14 éves lány használhat Canesten combi krémet, vagy gyógyszert?
Figyelt kérdés
Fehérfolyásom van,már rég óta,pár napja szaga is van és viszket is!Tudom,orvoshoz kellene mennem de én nagyon nem akarok.Szabad használni?Válaszokat előre is köszönöm!2011. ápr. 15. 21:20
3/8 A kérdező kommentje:
nyilván az lesz!most szóltam anyumnak :( már nem birom nagyon csip
2011. ápr. 15. 21:33
4/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi komoly dolog a dokinál, ne félj. Becsukod a szemed, és ennyi. Érezni semmit nem fogsz
5/8 anonim válasza:
Orvos nélkül semmilyen gyógyszer ne használj. Mindenképpen menj dokihoz!
6/8 A kérdező kommentje:
oké...köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 16. 11:40
7/8 anonim válasza:
Szia. Mintha én írtam volna. :) 14 éves vagyok ugyan ez volt, először enm akartam elmenni, de végül annyira zavart h elmentem. Egy hét alatt elmúlt a krémtől amit a doki felírt, szinte hozzám se nyúlt, csak megnézte. Nagyon megnyugodtam, gyorsan elmúlt és tudom h szakorvos gyógyította meg, nem mindenféle recept nélküli krém. Ne félj, nem lesz semmi gond.
8/8 A kérdező kommentje:
ok,már szóltam anyumnak nem sokára elmegyünk.Már nagyon,de nagyon idegesit :( ám köszi a választ!
2011. ápr. 16. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!