16 éves lány használhat Super tampont vagy nagyon kitágul tőle? Csak egyik nap kell Super és csak 2 órára.
Használhatsz, nem lesz baj! Kb. én is 16 voltam, mikor elkezdtem használni (rendszeresen), most 20 vagyok és semmi bajom tőle. :)
Azért biztonság kedvéért tegyél be betétet is, ha szeretnéd! :)
3.-nak
Ja, csak intenzívebb testmozgás közben igenis az első napon tud az emberből dőlni a vér, belőlem is sok jön, mégha alig mozgok!
Kérdező: ha fel tudod magadnak helyezni, használj bátrán Supert, de aztán kivenni tudd ám, mert nagyon megtelhet!
Használhatsz.
Kicsit meglepődtem.... 30 éves létemre (egyszer szültem) még nem használtam normálnál nagyobbat, sőt a vége felé minit használok. A múltkor éppen tampont vettem, amikor két kis csaj (ketten voltak annyi idősek mint én :D)a nagyobb tamponok között válogattak. Én szerényen levettem a polcról két doboz normált és egy minit, meg is bámultak.
Használhatsz persze, semmi bajod nem lesz tőle. A hüvely elég rugalmas ahoz, hogy ennyitől ne táguljon ki :)
Egyik ismerősöm használt egyszer (szűzen) super tampont és azt mondta, hogy azt hitte megszül mire kiszedi :) De egyébként bajod nem lesz tőle, csak lehet, hogy kellemetlenebb lesz a kivétel, ennyi.
első vok nem fogod érezni:) minden olyan lesz mint egy minivel, kivéve mikor megtelve kiszeded, de semmi vész, én is használtam 16évesen, szüzen is meg nem szüzen is.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!