Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 éves lány használhat Super...

16 éves lány használhat Super tampont vagy nagyon kitágul tőle? Csak egyik nap kell Super és csak 2 órára.

Figyelt kérdés
Normal tampont használok egyébként de a mensim legerősebb napján van 2 tesi órám és arra Super kell. Csak erre a két órára használhatok Supert, vagy nagyon kitágulok tőle?
2009. szept. 6. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy használhatsz, nem fogsz kitágulni.
2009. szept. 6. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Használhatsz, nem lesz baj! Kb. én is 16 voltam, mikor elkezdtem használni (rendszeresen), most 20 vagyok és semmi bajom tőle. :)

Azért biztonság kedvéért tegyél be betétet is, ha szeretnéd! :)

2009. szept. 6. 11:19
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
én normált tennék be, majd egy óra után kikéredzkednék a mosdóba cserélni. Igaz én 26 vagyok, de még sosem használtam supert. Szerintem egy órára a normál is elég. Nem hiszem, hogy dőlne belőled a vér.
2009. szept. 6. 11:20
 4/10 anonim válasza:
100%
A hüvely elég rugalmas,nem fogsz kitágulni. Én 14 éves korom óta tampont használok,de eddig még nem volt panasz a "méreteimre". Használd nyugodtan!Biztonságos!
2009. szept. 6. 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

3.-nak

Ja, csak intenzívebb testmozgás közben igenis az első napon tud az emberből dőlni a vér, belőlem is sok jön, mégha alig mozgok!

Kérdező: ha fel tudod magadnak helyezni, használj bátrán Supert, de aztán kivenni tudd ám, mert nagyon megtelhet!

2009. szept. 6. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Használhatsz.

Kicsit meglepődtem.... 30 éves létemre (egyszer szültem) még nem használtam normálnál nagyobbat, sőt a vége felé minit használok. A múltkor éppen tampont vettem, amikor két kis csaj (ketten voltak annyi idősek mint én :D)a nagyobb tamponok között válogattak. Én szerényen levettem a polcról két doboz normált és egy minit, meg is bámultak.

2009. szept. 6. 11:32
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, akkor nyugodtan fogom használni arra a két tesiórára. Utolsónak: hát igen én is hallottam hogy mindenkinek más erősségű. Van akinek elég a light flow is 5 órára, van akinek meg a normalt is két óránként cserélni kell. Hát ez van sajnos. Mondjuk annyiban szerencsém van hogy csak 4 napig tart az egész. Mondjuk abból 3-on árvíz van :D
2009. szept. 6. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Használhatsz persze, semmi bajod nem lesz tőle. A hüvely elég rugalmas ahoz, hogy ennyitől ne táguljon ki :)

Egyik ismerősöm használt egyszer (szűzen) super tampont és azt mondta, hogy azt hitte megszül mire kiszedi :) De egyébként bajod nem lesz tőle, csak lehet, hogy kellemetlenebb lesz a kivétel, ennyi.

2009. szept. 6. 12:10
 9/10 A kérdező kommentje:
LOL hát ez a megszül ez jó szöveg :D én mondjuk nem vagyok szűz ugyhogy sztem könnyen kijön, max érezni fogom mikor bent van hogy feszít kicsit.
2009. szept. 6. 12:34
 10/10 anonim ***** válasza:
74%

első vok nem fogod érezni:) minden olyan lesz mint egy minivel, kivéve mikor megtelve kiszeded, de semmi vész, én is használtam 16évesen, szüzen is meg nem szüzen is.

17/L

2009. szept. 6. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!