Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves lány használhat...

14 éves lány használhat hüvelygomba elleni kúpot?

Figyelt kérdés
14 éves lányom a árosi fürdőben összeszedte a hüvelygombát. Volt itthon canesten,azzal bekentünk neki,de van fehér folyása s szóval valószínü a hüvelyében is lehet. De azt mondja hogy folyás már két napja elmúlt.Az apja nőgyógyász,és én telefonon beszéltem eg másik orvossal de arról hallani sem akar hogy megnézzék neki.Pedig ha nem mullik el muszály lesz. A canesten combi-ban ami van kúp azt használhatja ő is?
2009. júl. 30. 11:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*városi
2009. júl. 30. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha az apja nőgyógyász akkor neki tudnia kéne nem?
2009. júl. 30. 11:37
 3/11 anonim ***** válasza:

most a te lányod és más az apja vagy mivan?

akkor is el kell vinni orvoshoz, nem biztos hogy egy szimpla hüvelygomba, azért egy közös fürdőben sok kis aranyos dolgot össze lehet szedni.

Én nemtom miért mindenki canestenezik

2009. júl. 30. 11:38
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Viszket neki azért gombás? Ha az apja nögyógyász neki tudnia kell ezt. Meg ha az apja nögyógyász tudnotok kell hogy fehér folyása mindnekinek van, mert gondolom a lányod is már menstruál. Ha nem viszket belülröl neki akkor ne használjatok kúpot míg orvos nem látta. Nekem egyszer volt olyan hogy kívülröl a fürdö után viszketett, és külsöleg a krém elég volt.
2009. júl. 30. 11:38
 5/11 A kérdező kommentje:

Az apjával elváltunk,és ő nőgógyász a lányom még látni sem akarja.. És azt mondja hogy ő nem fogja mutogatni..

Eddig viszketett neki belül is,kívül is. De azt mondja hogy kívül jobban.

2009. júl. 30. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
már neharagudj, de ne a 14 éves lányod döntse el hogy elmegy e nőgyógyászati kezelésre. Te mint felnőtt nő azért tudhatod, hogy ez nem játék. Az apja meg egy hülye. orvos létére,hogy minden egyéb nélkül ezt javasolja.
2009. júl. 30. 11:46
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Első vagyok. Nekem tavaly volt ilyen. Elmentem orvoshoz, és csak éppenhogy rámnézett, szinte meg sem vizsgált, Pimafucin nevezetű krémet kaptam rá, az nagyon jó volt. Nézzétek meg, hátha lehet kapni vény nélkül.Ha azzal nem múlik el, akkor mégiscsak vidd el orvoshoz. (És bocsi az első letámadásomért:D )
2009. júl. 30. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Vidd el orvoshoz, az ő érdeke.
2009. júl. 30. 11:47
 9/11 anonim ***** válasza:
63%
pimafucin :D az primafucort :D istenem, na az okosak összegyűltek. Ez aházi gyógymód, az is gombára van. És azért tudom mert egészségügyis vagyok, amivel dicsekedni óhajtanék, de én vagyok pl a 2-vel elötti hozzászóló is, és nagyon ellene vagyok hogy ilyen esetekben nem orvos irja fel amit kell, lehet hogy valóban csak egy szimpla hüveygomba, de mivan ha mégsem?
2009. júl. 30. 11:51
 10/11 anonim ***** válasza:
A kenőcs neve Pimafucin. Itt tartom a kezemben a kenőcsöt, és olvasni még tudok... de ha te tényleg eü-s vagy..akkor..............
2009. júl. 30. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!