Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves lány használhat...

14 éves lány használhat hüvelygomba elleni kúpot?

Figyelt kérdés
14 éves lányom a árosi fürdőben összeszedte a hüvelygombát. Volt itthon canesten,azzal bekentünk neki,de van fehér folyása s szóval valószínü a hüvelyében is lehet. De azt mondja hogy folyás már két napja elmúlt.Az apja nőgyógyász,és én telefonon beszéltem eg másik orvossal de arról hallani sem akar hogy megnézzék neki.Pedig ha nem mullik el muszály lesz. A canesten combi-ban ami van kúp azt használhatja ő is?
2009. júl. 30. 11:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
88%

már nemazér, de énsem szívesen mutogatnám a puncimat az apámnak. hiába nőgyógyász.

sztem ha a folyása elmúlt (ami lehet nemis a gombától volt) akkor elég a krém. strand után vanilyen h viszket kívül,d e elég a krém pár napig.

2009. júl. 30. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!