Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Veletek is volt már ilyen?

Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Tetszettem egy srácnak,bevallotta nekem,de én vissza utasítottam. Ennek már fél éve,de egy pár hónapja egyre többet gondolok rá és nagyon hiányzik,többnek érzem..mint ezelőtt,de ő már biztos h túl lépett rajtam..:/ szerintetek megkeressem,vagy inkább felejtsem el? (1gond:nem tudok ráírni mert letöröltem amikor összevesztünk.)

Mit tennétek a helyemben?

2011. jún. 21. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Velem is volt ilyen. Mikor megtudtam, hogy tetszem a fiúnak, hallani sem akartam róla, de aztán kb. 1 évig "szenvedtem" utána. Bár én nem mertem megkeresni meg ilyesmi, de aztán végül ki is ábrándultam belőle, úgyhogy utólag nem bántam meg. De ha úgy gondolod, szerintem nem veszíthetsz vele, ha felkeresed. Legfeljebb csak beszélgetsz vele.
2011. jún. 21. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Vedd fel újra msn-re,ha még emlékszel a címére..vagy nyomozd le fészen,vagy írj ott neki..stb,stb.

Nos,velem is volt ilyen,hogy odajött egy szép nyári estén egy srác egy buliba,de háromszor is elküldtem.xD azóta se jöttem vele össze,elfelejtettük egymást,én nem is voltam szerelmes.Most már van egy rendes kapcsolatom.

15/L

2011. jún. 21. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
welem most van így...egy éve nem találkoztam vele(elballagott..),éshátja..de megböktem fészbukoon,és utána mentek tovább a dolgok
2011. jún. 21. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
xD
2011. jún. 21. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Basszus.Pont ez van velem most O.o am én jártam vele egy napot,csak gondoltam,egy próbát megér,de aztán kidobtam,mint macskát szarni.:S

Mostmeg..uhh♥.neki csaja is volt,azóta szakítottak,és lehet,hogy van esélyem:D

2011. jún. 21. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó: egy napot jártál vele???? Basszus azt már hogy??????

(bocsi az offért)

2011. jún. 21. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Egy fiú megírta nekem levélbe én meg elutasítottam. Most meg annyira hiányzik mivel átment egy másik iskolába. Nagyon szomorú vagyok e miatt.
2011. jún. 28. 23:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!