Veletek is volt már ilyen?
Tetszettem egy srácnak,bevallotta nekem,de én vissza utasítottam. Ennek már fél éve,de egy pár hónapja egyre többet gondolok rá és nagyon hiányzik,többnek érzem..mint ezelőtt,de ő már biztos h túl lépett rajtam..:/ szerintetek megkeressem,vagy inkább felejtsem el? (1gond:nem tudok ráírni mert letöröltem amikor összevesztünk.)
Mit tennétek a helyemben?
Vedd fel újra msn-re,ha még emlékszel a címére..vagy nyomozd le fészen,vagy írj ott neki..stb,stb.
Nos,velem is volt ilyen,hogy odajött egy szép nyári estén egy srác egy buliba,de háromszor is elküldtem.xD azóta se jöttem vele össze,elfelejtettük egymást,én nem is voltam szerelmes.Most már van egy rendes kapcsolatom.
15/L
Basszus.Pont ez van velem most O.o am én jártam vele egy napot,csak gondoltam,egy próbát megér,de aztán kidobtam,mint macskát szarni.:S
Mostmeg..uhh♥.neki csaja is volt,azóta szakítottak,és lehet,hogy van esélyem:D
utolsó: egy napot jártál vele???? Basszus azt már hogy??????
(bocsi az offért)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!