Egy 12 éves kisfiúnak milyen elfoglaltségot ( főként játérkra gondolok számítógépen (is) ) ajánlotok? Minden érdekli Ötleteket várok
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 17:17
1/13 anonim válasza:
Ha egy ici-picit érdekli a "tank" téma én a World of Tanks-ot tudom ajánlani, ez egy MMO játék tankokkal(igazi emberek játszanak egymás ellen interneten keresztül),nincs vér,nincs verekedés,nincs agresszivitás,az én 7 éves fiam nagyon szereti,mert tényleg nem agresszív játék.Ingyen le lehet tölteni a netről,de ha egyéb dolgok kellenek(pl.spec.lőszer,tank az fizetős).
2/13 anonim válasza:
Age of empires, kapital hospital, én kicsi tanyám, Runaway,
Caesar, RollerCaster
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket.
2011. jún. 16. 17:38
4/13 anonim válasza:
Én 12 évesen Need For Speed-eztem, főleg régebbiek (Most Wanted, Underground 1-2) jöttek be, most mindjárt 14 leszek, hát már Call Of Duty-zok, ugye az kicsit véres játék, de nem azért játszok ele, csak egyszerűen a csapatba a stratégia stb miatt...
5/13 anonim válasza:
12 évesen menjen ki a szabad levegőre, ne otthon kockuljon
lehet anyni mindent kint csinálni, bicaj, roller, görkori, kutyával játszani, haverokkel bandázni
szgép játékokból meg hogy mi kell neki, jobban tudni fogja, mint te valaha
6/13 anonim válasza:
szabad levegő (roller, bicaj, gördeszka, görkori), haverok
7/13 anonim válasza:
need for speed
Fifa 11
Age of empires
portal
star wars
Russian Street Challenge
Swine
Dragon Ballz
Bridge Builder
Grand Theft Auto
Dirt 1,2,3
Hard Truck
és lelehet tölten pl.:torrenteval.hu
8/13 anonim válasza:
Nekem most az OMSI (Der Omnibussimulator) jön be :) Igaz van gép igénye és 30€
9/13 anonim válasza:
Focizz ;) Osztálytársaimnak bejött :D
10/13 anonim válasza:
call of duty, bicklizés haverokkal, sport haverokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!