Mikor a számítógépen levelet írok 3 hós kislányom mindíg ott van velem. Múltkor magától leírta: pék. Lehet hogy a betűket már kezdi ismerni, de beszélni még nem tud?
Figyelt kérdés
2008. júl. 4. 12:31
1/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de szeritnem kivan zárva, h ismeri a betűket. CSupán csak a véletlen műve. na meg egy 3 hós babának nem hiszem, h jót tesz, h a szgép előtt van.
3/13 anonim válasza:
Remélem ez csak kamu kérdés, mert ha nem, akkor nagyon sajnálom a kislányodat...
4/13 A kérdező kommentje:
komoly kérdés volt, olyan értelem a kincsem, gondoltam hátha a szavakat még nem tudja kimondani, de esetleg valahogy a betűket már párosította a kimondott hangokkal. Mindíg hangosan felolvasom neki amit írtam.
2008. júl. 4. 13:08
5/13 anonim válasza:
Majd meglátod később is, abszolút nem érdekli, hogy egyáltalán az mi, csak ütögeti. Sőt később csapkodni is fogja. Az én babám most 10 hónapos, miután sokat gépelek, jön folyton és csapkodja a billentyüzetet, de nem is látja. Ez butaság, amit kérdezel, már ne haragudj.
És tényleg nem jó, hogy magadmellé veszed, miközben gépezel. Gondolj bele, a mi szemünknek sem jó, hát még neki, mikor most kezd el igazán fejlődni a szeme.
6/13 A kérdező kommentje:
Igaz, nagyon igaz. Erre nem is gondoltam hogy bánthatja a kis szemét. Akkor azt hiszem majdd héttal rakom oda magam mellé, mert a kiságy a szobában van, ott meg nem akarom egyedül hagyni, mert dolgoznom viszont kell.
2008. júl. 4. 13:43
8/13 anonim válasza:
Ha háttal rakod le a géphez, akkor nem fogja ismerni az egész magyar ábécét. Már csak 41 betű van hátra...
9/13 anonim válasza:
NEm szabad ennyire a gép világába engedni,ő meg még pláne kicsi.Az egyik ismerősöm úgy járt a gyerekeivel,hogy ők is ezen nőttek-nőnek fel és mikor bekerült iskolába egyszerűen már nem érdekelte az órai anyag.megtanult magától írni ,olvasni-sőt az angolba is belelát.Most kínlódnak vele,mert nem köti le az órai anyag és nem értette honnan tanulta meg ezeket.Mire felvilágosítottuk,hogy hagyja játszani és mivel ott angolul vannak a lépések rájött mi mit jelent ,megismerte a betűket szavakat..és már megy minden magától.Olyanok mint a szivacsok m indent magukba szívnak.Amit írsz az a véletlen műve egy 3hónapos babának még nincs ekkora intelligenciája,hogy a betűket nézze örül ha ismerkedik a dolgokkal,de nem szabad ezt engedni neki.Mindennek meg van a saját ideje sztem.
10/13 anonim válasza:
Ha háttal van a gépnek, akkor is felolvasod a szöveget? Mert ilyen esetben szintén nagyon gyorsan fog tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!