Ez normális? (újabb szőrtelenítéses kérdés)
Figyelt kérdés
Normális hogy egy fiú (!) osztálytársam (14 éves)borotválja a hónaljszőrét? Kérdeztem: Ez nem búzis? Azt mondta nem ez normális. Mit gondoltok?
13/f
2011. jún. 15. 18:33
11/17 anonim válasza:
Persze, teljesen normális... az én egyik fiú osztálytársamnak óriási hónaljkutyája van, és ha atléta van rajta pömdörgeti.. szted EZ normális??.... várj, válaszolok helyetted: NEM!!!! örülj neki h ennyire figyel a higiéniára!!
12/17 anonim válasza:
Igen, normális. Gusztustalan, ha valakinek hónaljkutyája van.
13/17 anonim válasza:
úgynézem egyre inkább csupasz csiga lesz mindenki
seggét is borotválja?
14/17 anonim válasza:
Szerintetek az normális aha egy 14 éves fiú borotválja alúl?
15/17 anonim válasza:
az normális ha van egy fiú osztály társam és vanneki egy barát nője és msn-en beszélgetek avval a (fiúval) meg kamozok és azt kéri tőllem hogy mutasamm meg neki a mellem meg hogy feküdjek le vele ez normális?
És az lehetséges hogy nem a barát nőjét szereti hannem engem? Segítsetek
16/17 anonim válasza:
Kicsit elkanyarodtunk a témától,nem a fenekéről,vagy a nemi szervéről volt szó,hanem a hónaljáról.Sokkal esztétikusabb,ha borotválja,mint egy jókora folt a pólóján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!