Segítség! Hogyan találjam meg?
Az a nagy helyzet,hogy elment itthonról a 17 éves fiam már 5 napja.
A történet ott kezdődött,hogy osztálykirándulás elött volt egy durva veszekedésünk,amiben így utólag belátom, neki volt igaza.Ez után nem engedtem el őt kirándulni,amitől teljesen kiborult.
Másnapra eltűnt itthonról.
Vitt magával ruhát,az összes pénzét,valamint az útlevelét is.
Másnapra bementem a rendőrségre,megkezdték a keresést de eddig semmi nyom.
Rokonokhoz nem mehetett,azt tudom,mivel a nagyszülőkkel lakunk.
Az összes barátját felhívtam,de megesküdtek hogy nem náluk van.
Utána kérdeztem a sörözőben is,ahova járni szokott a barátaival,de ott sem tudott senki semmit róla.
Egyébként nem volt rossz a viszonyunk,bár az utóbbi időben sokat veszekedtem vele(nem ő volt a hibás igazán),és többször mondta hogy egyszer elmegy innen,de akkor soha nem jön vissza.
Ettől félek igazán,mert bőven van elég pénze.
Telefonját nem veszi fel,valószínűleg vett egy új kártyát.
38/N
Jesszusom...
Nagyon szorítok, hogy megtaláld a fiadat .
Majd írj, ha lesz valami infó !
Min vesztetek így össze, hogy csak itthagyott? Nem akarom beleütni az orrom, nem muszály elmondanod.
Nincs esély, hogy hiányoztok neki, esetleg megbánja, hogy így rátok ilyesztett, és hazajön? Nem azt mondom, hogy üljetek ölbe tett kézzel, de ne adjátok fel a reményt.
Semmit nem tudsz a barátjáról? Nézd meg a facebookon az ismerősei között az abban az országban lakókat!
A telefon lenyomozása jó ötlet, a rendőrség azt elintézi, bár a filmekben kell egy rövid beszélgetés hozzá, ha jól emlékszem.
bízz benne. szerintem jól nevelted a fiadat, belátja majd, hogy ez nem megoldás.
Nagyon remélem, megtalálod, szurkolok. Majd írj, bármi hír van róla :)
Ügyes vagy. Ehhez csak gratulálni tudok. Azért remélem, h nem esik baja, de... mindegy, legalább belátod, h te hibáztál, de ahhoz meg irtó nagy merészség kellett, h csak úgy lelépjen.
De a rendőrség biztos megtalálja, 17 évesen meg nagyfiú., biztos nem lesz semmi baja *szorít neki*. Lehet, csak rád akar ijeszteni, h észbe kapj. Amúgy nagyon csúnya összeveszés lehetett, ha csak úgy itt hagyott.
Az imei számot neked nem kell ismerned. Elég ha megadod az általad ismert telefonszámot, fiad számát. A szolgáltató hozzárendeli, illetve már hozzá van rendelve a készülék szám, és ez alapján bármely számhoz használja e telefont, visszakereshető.
Ha felhív bárkit akkor azokon keresztül is meg lehet találni.
Ugyanakkor ott van még a laptop. Amin szintén feljelentjezve közismert, általa látogatott oldalakra, ip alapon vissza lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!