Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem fogja fel? (kérdésed. )

Miért nem fogja fel? (kérdésed. )

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályban. 2. óta rám van szállva.Egyszer azt mondta hogy szerelmes belém de nekem nem tetszik ezért visszautasítottam.Még mindig reménykedik és a barátnőimnek mindnek azt mondta hogy még mindig szerelmes belém.Ők mondták neki hogy nem lesz esélye de nem fogta fel.

13/L

2011. jún. 12. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Am ja ez annyira idegesítő !! Küld el az anyába ha a szép szóból nem ért !!!!
2011. jún. 12. 12:53
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
oh megint egy szívtelen ribanc :(
2011. jún. 12. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez van velem. De ettől nem leszünk szívtelen ribancok, viszont ha nem ért valaki a szép szóból meg kell mondani keményen. Sajnos én egyből keményen mondom meg a magamét, de le is akad, aki nem akarom, hogy foglalkozzon velem.

13L

2011. jún. 12. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Elmagyarázná valaki,hogy ettől mért lesz szívtelen ribi?!

Járjon olyannal,akit utál,mint inkább olyannak,aki tetszik neki?

2011. jún. 12. 16:27
 5/13 A kérdező kommentje:

hát ez az mért leszünk azok?

megmondtam neki keményen 5-be de semmi hatással nem volt rá..mintha leperegne róla..tavaly is megmondtam neki de 2 év múlva le kell hogy száljon rólam hiszen vége az általánosnak külön suliba megyünk

hát tényleg nem leszek olyannal aki nem tetszik..

2011. jún. 12. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Én csak a kérdésedre szeretnék válaszolni, vagyis hogy miért nem fogja fel.

Szerintem felfogja. Csak tudod a szerelem nem olyan, hogy jó, holnaptól nem szeretem ezt a csajt és kész... :) na érted. S ha vki szeret, az küzd az esélyért (jobb esetben). Benne legalább van kitartás, egyszer még jól fog jönni ez a tulajdonság! :))

Reméljük, hamarosan jön valaki más, akin megakad a szeme, és akinek ő is tetszik. Ne bosszankodj rajta, legyél vele kedves, de de reményt egy fél szóval se kelts benne, maradj kitartóan elutasító, ha neked ő nem tetszik.

(egyébként meg ebben a korban még mindenki sokat változik... ki tudja, talán 1-2 év múlva, mikorra úgymond "nagyfiú" lesz, majd belezúgsz, mint az ólajtó! :)))

2011. jún. 17. 09:46
 7/13 anonim válasza:
0%
azta egy 6.osztályos nagyon lehet szerelmes nincs is tisztában még az érzelmeivel!
2011. jún. 17. 10:43
 8/13 A kérdező kommentje:
most nem akarok közömbös lenni de a srác hát sem olyan vékony meg úgy nem is az én esetem..
2011. jún. 17. 11:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne légy vele bunkó, de tudasd, hogy nálad semmi esélye.

Miért lenne szívtelen ribanc a kérdező? Ha nem vonzódik hozzá, akkor nem vonzódik hozzá, ennyi. Igen, a fiú sem tud csak úgy kiszeretni belőle, de a lány sem mondhatja magának, hogy jó, most akkor szerelmes leszek ebbe a srácba. Annak meg mi értelme, hogy a fiú elkezd reménykedni, a lány boldogtalan egy ilyen kapcsolatban? Mindketten rosszul jönnek ki belőle a végén.

2011. jún. 17. 12:13
 10/13 A kérdező kommentje:
már mondtam neki de semmi hatása nem volt :/
2011. jún. 17. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!