Miért nem fogja fel egyedül szeretnék lenni?
Van ilyen probléma nálunk is.Én az étkezőben gépezek(itt van a gép,mert máshova nem tudtuk volna berakni,nem részletezném,hogy miért).És hát tudom,ide is be kell folytonosan jönni,meg minden,de mikor mondom,hogy cuskják be az ajtót..áá dehogy is!
Meg gondold el,hogy nekem sem a falamra,sem az ajtómra NEM LEHET POSZTERT VAGY BÁRMI MÁST RAGASZTANI,anyám azonnal leszedné..:S:(
Kaptam régebben egyik osztálytársamtól pici műanyag csillagot,amit fel lehet ragasztani.Én az ágyam mellé,a falra ragasztottam fel és este mikor még pakolásztam beszívta a fényt vagy mi és világított.Imádtam nézni esténként*-*
Aztán festéskor le kellett szednem és jött ve a festék is,úgy hogy nem is rakhattam vissza:(
Meg posztert sem rakhatok ki:S
Bár én megoldottam máshogy.
A ruhásszekrényemen van poszter,meg van az asztalom melletti falon parafa tábla és azon is vannak képek:)
Kérjél ilyen parafa táblát arra fel tudok rakni a posztert és nem jön le a fal stb.
Amúgy nálunk is ez van és már nagyon unom.
Főleg,ha apum jön be.Egyszerűen irritál,hogy amikor tanulok suliidőben és bömbölteti a zenét.Hiába kérem akrámilyen szépen,hogy vegye kicsit halkabbra a zenét nem veszi halkabbra,vagy megsértődik és elmegy otthonról,mert hogy "nekem már itthon sem lehet nyugtom,itthon sem csinálhatok azt amit akarok"...A másik meg az amikor benyit énekli a dalszöveget és megnézi,hogy mit csinálok és megkérdezi,hogy tanulok/olvasok/gépezek (bármi amit éppen csinálok)?Nem b*sszus csak úgy sincs jobb dolgom úgyhogy ülök a tankönyvem felett-.-"
Sajnos nincs kulcs az ajtómhoz,pedig szívem szerint fognám és egyszer bezárnám kulccsal egy napra.Vinnék fel kaját,meg innivalót,pisilni meg kimennék ha nincsenek otthon.Akkor észrevennék,hogy zavar.
15/L
Ügyes vagy! Mármint a matek doga miatt;)
Nekem amúgy az is eszembe jutott,hogy oda kellene tenni valamit az ajtóhoz,hogy ne lehessen kinyitni,de nekem pont kifelé nyílik a nappali felé:S
Nekem még rosszabb! Nekem külön szobám sincsen,a 12 éves marha idegesítő nagypofájú hugommal alszok egy szobában.
Semelyik ajtót sem lehet itthon kulcsra zárni,de ha szólok hogy csukja be az ajtót,akkor nálunk is tök ideg,nem értik meg hogy 15éves vagyok,kell egy kis nyugi,de még külöm szobám sincsen,szal ez még nehezebb,mert anyámék nem alszanak egy szobába,nem tudom miért. Amúgy anyám nekem olyan hogy nem alszik apuval,apu nem ellenezné,van bent egy hatalmas ágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!