Tényleg nem vagyok ehhez elég érett? De akkor mit
csináljak?
Figyelt kérdés
Az van, hogy két könyvet szeretnék írni. Az egyik egy öngyilkos lányról szól, a másik meg szintén egy lányról, akit elrabolnak. Az apám szerint ez túl komoly téma egy 14 éves lánynak és hogy írjak inkább ifjúsági regényt, mert ehhez élettapasztalat kell. Meg miért foglalkozok én az öngyilkossággal kérdezte. Meg ahogy ezt szóba hoztam úgy kérdezgettek mintha én azt mondtam volna, hogy meg akarok halni. -.- Most tényleg ne írjak ezekről? De akkor miről? A szüleim azt mondják, hogy írjak ifjusági könyvet, de nem jut eszembe egy sem. Én olyan vagyok, hogy ilyen tragikus regényeket szerettek írni, mert ezzel bemutatom az ember "gonoszságát". Lehet, hogy nem lesz valami jó, de legalább kiírom a dühömet, a csalodotságomat, de ez most beteges? Ha igen akkor mit tehetnék ellene???
Szerintem is a blog jó ötlet, mert így megosztod az emberekkel az érzéseidet, de ugyanakkor amolyan nyílt napló... És ott a véleményüket is megtudnák veled osztani, és élményeket is szerezhetsz.. Mármint amiket ott a blogon írnának neked. De amúgy sem értek egyet a szüleiddel, mert nekünk 14 éves, fiatal lányoknak, még ha csak a boltba is megyünk le, szerezhetünk rossz tapasztalatokat.. :\\ Sajnos rengeteg a gonosz ember. És szerintem pont hogy ideális téma lenne számodra. :)
Sok sikert! 14L
2011. jún. 23. 16:14
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy én próbáltam beszélni a szüleimmel, de azt mondják, hogy minek feszengettem ezt a témát, meg, hogy nincs meg mindened? Nem adunk meg neked mindent? Olyan rossz sorsod van, hogy ilyennel foglalkozol?
2011. jún. 23. 19:04
13/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
A szülők ezt úgyse értik.. Mert nem ismerik annyira az életed, mint mondjuk a legjobb barátnőd, akivel mindent megosztasz...
Nem is kell nekik éppen ezért válaszolni! Szerintem kezdésnek kezdd el azt a blogot, és ne is szólj nekik erről. Minek? Amiről a szülők nem tudnak, az nem fáj nekik. Vagy kezdd el írni. Titokban. :) Majd pár év múlva előveszed, és akkor már csak nem lesz vele gondjuk.. ( Tini éveidben az lesz nekik a legkevesebb hogy miről írsz :P )
2011. jún. 23. 21:19
14/15 anonim válasza:
olyan könyvet írj ami neked tetszik. Szüleid meg írjanak ifjúsági regényt, ha ennyire odavannak érte
2011. jún. 23. 23:30
15/15 anonim válasza:
Most ehhez miért kell a szüleid engedélye? Nem értem! Én is írogatok, és senki sem tud róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!