Mikor csókolóztatok először, és hol? Milyen volt?
Figyelt kérdés
El lehet rontani? Milyen volt az első.. .tapasztalatokat légyszi ....2011. jún. 11. 21:43
21/27 anonim válasza:
12 évesen ,az utcán . véleményem szerint kifejezetten szar volt .. de ez végülis csak kíváncsiságból jött .
rá 1,5 évre pont karácsonykor már "szívből jött" .. és azóta is együtt vagyunk . :)
15l
22/27 anonim válasza:
a legelsőre konkrétan nem is emlékszem...kb 1.5 hónapig jártunk a sráccal és nem volt nagy élmény...a mostani barátommal az első nagyon furcsa volt ...bénáztam meg minden:D ez párszor előfordult de már belejöttem:D volt időm több mint másfél év alatt :)
24/27 anonim válasza:
2hónapja egy discoban, 19éves pasival. szép volt jó volt, de belőle nem kérek többet. :)
L/16
27/27 anonim válasza:
én 15 évesen csókolóztam először nagyon szeretem a fíut és ő is engem az idén suliban kipróbáltuk mijen csak ijen szájra puszi majd minden szünetben egyre inkább smárolássá alakult 1 eljött hozzám senki sem volt itthon a szüleim dolgoztak a tesómék elmentek barátnőjükhöz jáccani ők még kissebbek olyan 10 és 8 ja és ott is aludtak tesómék a szüleim utánnaa pedig 1 munkahelyen dolgoznak 1 beosztásba mindig tehát becsuktam kulcsra kaput ajtót és hallom hogy valaki dobálja az emeleti abalakot(szobám ablakát) gyorsan leszaladtam kinyitottam mindent majd behívtam gyorsan hogy ne lássa senki nem titokba volt csak itt kitalálnak mindent a szomszédok leültettem őtt a kanapéra és visszaszaladtam becsukni az ajtót kaput az ajtóban benne hagytam a kulcsot hogy még véletlenül se jöjjön be senki vadul csókolóztunkmajd a szobámba hívtam ő róla leszedtem a kabátot tél volt pólót és csókolóztunk levetkeztettük egymást meztelenre és megtörtént mai napaig eggyüt vagyunk és a szüleim este hatkor mentek el majd reggel 8 kor jönnek addig ott volt nálam ő azt monta a szüleinek hogyelmegy 1 haverjához és ott alszik bevették és szaladt hozzám ott aludt nagyon szeretem őt és ő is engem ja és nyelves csók volt a rendes csókok a fiú pedig 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!