Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor csókolóztatok először,...

Mikor csókolóztatok először, és hol? Milyen volt?

Figyelt kérdés
El lehet rontani? Milyen volt az első.. .tapasztalatokat légyszi ....
2011. jún. 11. 21:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
elsőőő.13 évesen,utcán,SARKON! :DDD de mellettünk szép kis virágok meg fű volt megminden.*-* jóvolt.
2011. jún. 12. 21:03
 12/27 anonim ***** válasza:
42%

14 évesen egy fiúval egy publikus wc-ben :/

15/f

2011. jún. 12. 21:18
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Szájrapuszi volt sok, de az első nyelves csók most volt 1 hónapja, a régi sulim udvarán. :) Soha nem izgultam előtte, hogy elrontanám és szerintem nem is lehet nagyon elrontani. Első érzés nagyon fura lesz...olyan puha, meleg és persze nyálas. :D Utána meg majd nem bírsz leállni vele :D
2011. jún. 12. 22:01
 14/27 anonim ***** válasza:

utolsó

15/L

2011. jún. 12. 22:01
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

A párommal:) 16 évesen...

Azóta is együtt vagyunk.

Elrontani nem lehet, az volt életem legfantasztikusabb érzése, pillanata. Azonnal "tudtam" mit kell tennem....jó érzés volt...azóta is mondom ismételjük meg azt az első csókot, de már nem lehet...nagyon nem:)

21-L

2011. jún. 12. 22:03
 16/27 anonim válasza:
78%

Szájrapuszi minden 13 évesen mert akkor sokkal idősebb fiúval voltam és nem akartam még hogy lekapjon..

Az első normális nagybetűs csókom pénteken volt a mostani barátommal a szökőkút melletti padon. Konkrétan miatta késtem le a buszt :D

15/L

2011. jún. 12. 22:15
 17/27 anonim ***** válasza:
37%

Tavaly volt az első akkor volt az első "barátnőm" és KIB*SZOTT SZAR VOLT!! A csaj se tetszett kicsit bolond is volt nemtudom mitmszerettem benne :S na utána nemvolt semmi se csak szájrapuszi :SS hála :D

18f

2011. jún. 14. 17:18
 18/27 anonim ***** válasza:
12 évesen egy nálam idősebb fiúval a játszótéren. interneten ismertem meg és akkor találkoztunk először. két napig volt lent,akkor találkozgattunk és ennyi volt. nem a legszebb első csókos történet de ilyenek is kellenek :D
2011. jún. 14. 19:23
 19/27 anonim válasza:
26%
hat nekem egy eve volt.a baratommal.hazakisert..s ugy.de nmvolt finum.mert ugy nm izgatott fel..marmintn m szozerin hanem...olyan unalmas volt.aztan volt megegy baratom akivel egy fesztivalon voltam..az csk olyan volt h legyen kivel.de szamomra az olyan amirol almodtam..az a mostani baratommal volt..ois hazakisert(szomszedok vagyunk)es igazibol csk szajrapuszit akart..de en nyelvest.s akk azlett.amugy a legszebb az ugyanezzel a sraccal volt.olyan volt h soha nm felejtem el..olyan erzeki..es finom..stb:D
2011. jún. 14. 22:55
 20/27 anonim ***** válasza:

Karácsony másnapján történt. :)

14 voltam, ő meg 18... chaten ismertem meg a srácot...

Egy buszmegállóban álltunk és amikor meg akart csókolni mindig elfordítottam a fejem, mert nem mertem megcsókolni...

De nem adta fel, ezért hátráltam, meg elléptem, és tulajdonképpen kergetett :), de nagyon vicces volt, csak zavarban voltam...

Aztán elkapott, magához szorított és nem engedte, hogy elfordítsam a fejem... Először furcsa volt, nagyon nyálas, meg meleg... de aztán egészen belejöttünk. :)

22 l

2011. jún. 17. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!