Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csókolóztatok először?
14/L voltam a partnerem ugyanannyi éves volt.
És először nem tettszett annyira mert nagyon szokatlan volt,de aztán a többinél már kezdtem bemelegedni és egész jólesett..:)
A fiú ágyában
14 voltam
A srác is annyi volt
Furcsa...először nagyon féltem,mert tapasztalatlan voltam,Ő pedig tapasztalt,de később már élveztem :D
Egy park szerűségben én voltam 17 ha jól emlékszek ő akkor még 15 vagy talán már 16 is volt, és rohadt szar volt. Azután csak szájra adtam puszit. Jobb csaj kellett volna és akkor nincs baj :)
18F
(14:48 vagyok.)
Amúgy miért vagy "sokkos állapotban"? Mostani o.kiránduláson is mindenki össze-vissza smárolt mindenkit, sokaknak ez volt az első, úgyhogy nem vagy egyedül.
14 évesen ... de a legtöbbet jelentő csók most pénteken. :)
14 évesen osztálykiránduláson több sráccal is, nem volt semmi extra, a srácok annyi idősek voltak, mint én.
Pénteken meg a buszmegállóban egy jóval idősebb sráccal. Rövid volt, de nagyon élveztem. ^^
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!