Mikor csókolóztatok először, és hol? Milyen volt?
15 évesen, egy kicsi hídon, kicsi patak felett, télen. lényegében próbált megtanítani csókolózni barátom, én meg mindig elnevettem magam, mikor majdnem, vagy épp összeért a szánk :D Már nem is nagyon emlékszem hogy is sikerült végül csókolóznunk...
De szép emlék, és jó volt. majdnem 5 éve együtt vagyunk azóta ^^
20/L
12 évesen egy szülinapi "bulin". Na jó, az túlzás hogy buli, mert társasjátékoztunk és egyéb szolid dolgokat csináltunk.
A srác már régóta szerelmes volt belém, és az egyik játéknál megcsókolt, és mivel jól esett így visszacsókoltam. Végül az egyik kisszobában "gyakoroltuk" a csókolózás művészetét és egészen a smárolásig fejlődtünk. De tovább szerencsére nem mentünk. :)
Inkább vicces, mint szép emlék. Részemről inkább kíváncsiság volt, mint szerelem.
24/L
A legelső heteró csók 14éves koromban történt..
A legelső leszbikus csók 15 évesen..
A sráccal a játszótéren voltam,vele nem volt jó..
A lánnyal 9 hónapja vagyok együtt,isteni volt.:$
Még nem csókolóztam, de kíváncsi vagyok, milyen lesz. Ettől függetlenül inkább várok, nem akarok csak úgy akárkivel kavarni vagy csókolózni..:$ :)
16/L
15 vagy 16 voltam mikor az elsö történt (júliusban leszek 17). Hát elég kellemetlen volt, mert belerángattak egy kis "kalandba" ahol nem csak csók volt... és hát én nem szerettem volna az egészet, mert a lányokat szeretem, így a csók is nagyon kellemetlen volt a sráccal...
Viszont a második (és egyelöre utolsó) az már nagyon jó volt egy barátnövel :) Ugyan nem volt a legjobb ötlet, de ö kezdeményezte, viszont ettöl még ugyan úgy jóvolt :)
14,5 évesen csókolóztam először,a Margitszigeten.A neten ismertem meg a fiút,akkor találkoztunk először élőben.Nagyon féltem,de aztán megnyugtatott,jó volt és szép emlék maradt^^Jó volt vele,de a nagy távolság miatt nem maradtunk együtt,összesen csak 2x találkoztunk.A mostani barátommal már 1,5 éve együtt vagyunk:)
16/L
Szájrapuszi stílust olyan 5-6 évesen nyomattam XD
Komolyabb csókom még nem volt, egyelőre még nem állnak készen a lányok ilyen tevékenységekre. (13/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!