Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen hülye az összes...

Miért ilyen hülye az összes velem egykorú fiú?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, hogy a fiúkat csak az érdekli egy lányban, hogy mekkora a melle meg a segge. Állandóan csak azt nézik minden lányon, a belső tulajdonságait meg nem figyelik. Ne értsetek félre nem vagyok irigy olyanokra akiknek nagy mindenünk (nekem normál). Zavar, hogy a belső értékeket nem nézik. Nem találkoztam még olyan velem egykorú (1-2 évvel idősebb) fiúval akit más érdekel. Kezdem azt hinni, hogy nincs is olyan...

Nem általánosítok mert kivétel mindig van de ebben az esetben nagyon kevés lehet.

14/L

2011. jún. 11. 11:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

engem más érdekel... aztán?

15/f

2011. jún. 11. 11:42
 2/11 valakiakitnemismersz ***** válasza:
100%
Jogos.De a lányok miért olyanok hogy csak a kigyúrt álompasik kellenek nekik akik csak megalázzák őket és semmibe veszik őket.Vagy miért a nyápic sírós emo fiúk kellenek?Miért nem tudtok átlagos fiúkra nézni?Miért baj az ha nem vagyok divat majom?Na kedves kérdező ha erre megadod a választ akkor nagyon okos vagy.Bennetek is meg van a hiba. 14/f
2011. jún. 11. 11:48
 3/11 anonim ***** válasza:
A lányok szintúgy ilyenek 14 évesen már csak 2 szűz az évfolyamon és mindnek csak izmos srácok kellenek nem csak az egyik nemet kell gyalázni...
2011. jún. 11. 13:45
 4/11 anonim ***** válasza:

már megbocsásson mindenki, de nincs igazatok...

először is: én igenis ismerek olyan fiúkat, akiknek számítanak a lányok belső értékei is

másodszor pedig: nekem eddig két barátom volt, és egyik se egy kigyúrt, vagy gyönyörűséges fiú... én mégis megtaláltam bennük a szépet, jót

tényleg kevés az olyan fiú, akinek a belső értékek fotosabbak, de vannak, és "aki keres, talál":)

és fiúk, akik azt hiszitek, minden csajnak kigyúrt hústömb kell, először nézzetek magatokba, és ne általánosítsatok:)

14/L

2011. jún. 11. 14:20
 5/11 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Kedves utolsó! a kérdező kezdte az általánosítást. 14/f
2011. jún. 11. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:
pedig a legtöbb lány ilyen
2011. jún. 11. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Minden korban ilyenek a fiúk, legalábbis nagyrészük. Mindig csak a külsöségek.
2011. jún. 11. 15:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Az utolsó mondatot olvastátok? :)

Amúgy tudom h a lányok is milyenek...szerintem ez undorító. Utálom amikor "fúú Justin Bieber és társai milyen cukik*-*" meg a hasonló dolgok. Én alapból utálom az emósokat vagy emókat nemtom meg azokat a cicafiúkat. Nekem a normálisak jönnek be. Nálam a külső nem számít olyan sokat...

2011. jún. 11. 16:36
 9/11 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Akkor gyere hagy tegyelek magamévá :D. 14/f
2011. jún. 12. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem szereted a cicafiúkat? Az jó, és a kemény rockereket? Ahol én élek elég sok von belőlük.
2011. jún. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!