Miért ilyen hülye az összes velem egykorú fiú?
Nem hiszem el, hogy a fiúkat csak az érdekli egy lányban, hogy mekkora a melle meg a segge. Állandóan csak azt nézik minden lányon, a belső tulajdonságait meg nem figyelik. Ne értsetek félre nem vagyok irigy olyanokra akiknek nagy mindenünk (nekem normál). Zavar, hogy a belső értékeket nem nézik. Nem találkoztam még olyan velem egykorú (1-2 évvel idősebb) fiúval akit más érdekel. Kezdem azt hinni, hogy nincs is olyan...
Nem általánosítok mert kivétel mindig van de ebben az esetben nagyon kevés lehet.
14/L
engem más érdekel... aztán?
15/f
már megbocsásson mindenki, de nincs igazatok...
először is: én igenis ismerek olyan fiúkat, akiknek számítanak a lányok belső értékei is
másodszor pedig: nekem eddig két barátom volt, és egyik se egy kigyúrt, vagy gyönyörűséges fiú... én mégis megtaláltam bennük a szépet, jót
tényleg kevés az olyan fiú, akinek a belső értékek fotosabbak, de vannak, és "aki keres, talál":)
és fiúk, akik azt hiszitek, minden csajnak kigyúrt hústömb kell, először nézzetek magatokba, és ne általánosítsatok:)
14/L
Az utolsó mondatot olvastátok? :)
Amúgy tudom h a lányok is milyenek...szerintem ez undorító. Utálom amikor "fúú Justin Bieber és társai milyen cukik*-*" meg a hasonló dolgok. Én alapból utálom az emósokat vagy emókat nemtom meg azokat a cicafiúkat. Nekem a normálisak jönnek be. Nálam a külső nem számít olyan sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!