Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell leírni az összes...

Miért kell leírni az összes tinit néhány buta liba miatt?

Figyelt kérdés

Rengetegszer olvasom itt a GYK-n ,más fórumokon,hogy a mai 13-14 éves lányok mind k.rvák meg hasonló.Szerintem ez felháborító,hiszen régenis voltak ilyenek.Jó tényleg vannak igen felelőtlen tinik akik itt sírnak,hogy "jaj,ugye nem vagyok terhes???"de ilyenek 10-20 évvel ezelőtt is voltak csak akkor még nem voltak fórumok ahol siránkozzanak.Vagy ezt csak én gondolom így?Nekem is vannak ilyen "barátnőim",inkább nevezzük osztálytársnak akikről minden hétvégén szebbnél-szebb fotók kerülnek fel a facebook-ra,de ez csak a fiatal társadalom kisebb része..

13L

2011. júl. 28. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert az emberek szeretnek általánositani!
2011. júl. 28. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Előítéletek mindig is voltak és lesznek. S egy normális ember pontosan tudja, hogy az általános előítéletek nem azt jelentik, hogy minden tini hülye, minden nő ribi, minden férfi egy szemétláda stb. De ezek az előítéletek mégis ott élnek az emberekben.

Ne vedd magadra, mert ha normális vagy, akkor azt úgyis észreveszik és nem fognak veled gonoszkodni!

2011. júl. 28. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Nem hiszem,h néhány lány miatt leírnának az emberek minden kamaszlányt,én legalább is nem teszem.Azt gondolom amit te,egyébként pedig elég az utcán végigmenni,sztem több az értelmes kamasz mint az idióta.:))Éppen most voltunk táborban,ahol sok 13-16 éves fiú és lány volt,és -sokszor a külsőségek ellenére-a 99%-uk nagyon kedves és értelmes volt.

40/N négy gyerekkel akik még nem kamaszok:))

2011. júl. 28. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
nem arról van szó, hogy mindenki ilyen, hanem a többség bizony sajnos erre felé tendál. Nem azt tanulják meg ma, amit régen, és ez a fiúknál is így van
2011. júl. 28. 11:55
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2011. júl. 28. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Mert ilyenek, 90 %uk.
2011. júl. 28. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Persze, régen is volt néhány kirívó eset, de ma már sajnos a többség így viselkedik...
2011. júl. 28. 12:08
 8/9 anonim válasza:
34%
Nem értem mi köze néhány baromfinak a tinikhez.
2011. júl. 28. 12:39
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm!:)

utolsó:a libát nem szó szerint értettem :D

2011. júl. 28. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!