Mit neveznek apakomplexusnak?
Figyelt kérdés
Néha megnézek egy-egy idősebb (25 körüli) férfit az utcán, és már hallottam, hogy ez lehet az. De én nem tudom, mit is jelent ez a kifejezés pontosan. Megmondanátok nekem? Köszönöm. 15-lány.2011. jún. 10. 22:07
1/6 anonim válasza:
Amikor egy fiatal lány az apjához hasonló korú pasiba "szerelmes", mert talán az apját látja benne.
2/6 A kérdező kommentje:
De hogy lehet valaki szerelmes abba, akiről az apja jut eszébe? Ennek köze lehet az apa hiányához? Köszönöm a választ!
2011. jún. 10. 22:11
3/6 anonim válasza:
Szerintem igen, köze lehet hozzá. Valakit olyan közel akar magához érezni-egy hímnemű személyt-mint az édesapját.
4/6 anonim válasza:
Igen, köze van hozzá. És olyan is előfordul, hogyha valaki fizikailag az apja mellett nő fel, de nem számíthat rá (pl. alkoholista), akkor is kialakulhat.
Nálam elmúlt idővel, de jobb erről beszélni szakemberrel.
5/6 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, 100% hogy nincs apakomplexusod. Ha így lenne, akkor a korodbeli lányok 90%-a ezt elmondhatná magáról :)
Itt olvashatsz az apakomplexusról:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Személy szerint viszont úgy gondolom, hogy apakomplexus nélkül is bele lehet szeretni egy idősebb férfiba. Nálam nincs ilyesmiről szó, de ez a véleményem ! :)
2011. jún. 10. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!