Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen kezdtétek el...

Hány évesen kezdtétek el érezni azt, amit anyai ösztönnek neveznek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves elmúltam, és úgy érzem, sosem fogok ilyet érezni. Nem értem miért. Minden ismerősöm nézeget már kiscipőket, kisruhákat és áradozik, hogy egyszer majd kisbabája. Én miért nem érzek ilyet? Talán sosem fogom? :( Most úgy érzem, hogy talán tényleg soha :( Lehetséges ez? Nyugtassatok meg, hogy nem :(
2009. aug. 24. 21:15
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem beleírni, hogy sem az ismerőseim, sem én nem várunk kisbabát, tehát nem terhesség mellett vannak jelen ezek az érzések. Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 24. 21:16
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
hát..én még csak 17 vagyok, de már évek óta érzem. :$ persze nem vállalnék ilyenkor, majd csak olyan 25-26 évesen.
2009. aug. 24. 21:23
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
én 20 éves voltam mikor elöször igy éreztem! 2 honap alatt terhes is lettem de sajnos beteg volt a babám igy el kellett vegyék...ezekszerinte az ÉLET még nem gondolta ugy hogy fel vagyok/vagyunk készülve a babára...most 22 vgayok és ujra probálkozunk mert már megteremtödött a háttér! Végülis hogy a kérdésedre válaszoljak nálam 20 évesen kezdödött! És érdekes mod elött pár évvel nem hatottak meg a kisbabák...nem tudtam mitöl olyan aranyosak mikor folyton bögnem..meg mindent megrágnak meg ilyenek...egyszer csak totális változás.szerintem ne aggodj eljön neked is az idö végülis még fiatal vaga jo néhány éved van még nea aggodj ! további szép napot!remélem segitettem a tapasztalatommal!
2009. aug. 24. 21:23
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most sok anyuka meg fog szólni, hogy akkor nem is való neked gyerek, meg lemaradsz valami jóról, meg önző vagy! Én nem akarok gyereket, ezért nekem mindig ezt mondják, de nincs joguk megítélni. Szerintem még fiatal vagy, én biztos vagyok benne hogy elő fog jönni ha szeretnél gyereket! Lehet az a baj, hogy bizonytalan vagy hogy jó anya lennél-e meg ilyesmik. Addig is tanulj, dolgozz, hogy majd ha megjön az érzés, akkor mindent megadhass a kisgyereknek! :)
2009. aug. 24. 21:25
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem értem én miért nem. Mindenki meséli nekem, hogy ha majd így meg úgy, akkor majd lesz kisbabájuk, de én nem tervezek ilyesmit, valahogy nem is jut eszembe. Félek ez mindig így lesz :(
2009. aug. 24. 21:25
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aki eddig ír! Hát én is tartottam tőle, hogy megszólnak, de végülis nincs miért, hiszen nincs gyermekem, tehát nem gyermek mellett nincsenek anyai ösztöneim. Egyszerűen csak megrémít a gondolat, hogy talán én sosem fogom úgy érezni, hogy családom lesz. Mit gondoltok el fog múlni ez a "közömbös érzés"?
2009. aug. 24. 21:27
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Szerintem amíg nem érzed addig foglald le magad mással. Ettől te nem vagy rosszabb meg semmi.
2009. aug. 24. 21:28
 8/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, elfoglaltságom van bőven, tanulok még, ha van lehetőségem akkor dolgozom is, főként nyáron, tehát nagyon alkalmam sincs ilyesmin gondolkozni. Talán ez lehet a gond?
2009. aug. 24. 21:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
21:23 as vagyok a 2. szerintem ne félj meg fog változni hidd el ....nem akarsz gyereket söt nem is érdekelnek valoszinüleg mert még nem vagy felkészülve! idövel elöjön majd az érzés hogy akarsz gyereket hiddel! azért mert a környezetedben mások igy vannak az nem jelenti hogy neked is kell hogy gyereket akarj.nincs ezzel semmi gond!
2009. aug. 24. 21:31
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én kiugró leszek a mondandómmal. 33 évesen szültem, és soha nem éreztem, hogy húú, de akarok babát, soha nem nézegettem kisruhákat, és nem ájultam el egy kisbabától.. De mióta megszületett, azóta ezt mind "bepótoltam" :))
2009. aug. 24. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!