Lányok, nektek az eres, vagy a nem eres kar jön be?
Figyelt kérdés
A kigyúrt eresre gondoltam.2011. jún. 8. 18:52
12/26 anonim válasza:
Nem eres. Én fitnessezek és nekem a kezem nagyon meg van erőltetve,ezért az én kezem is nagyon eres. De ez a sport tönkre tesz az izületeimet,de imádom. Attól lehet kockás hasad+erős kezed,hogy nem eres a kezed.
12/L
13/26 anonim válasza:
Érfóbiám van, még kérdésem is van róla, itt gyk-n :D Szóval a nem eres, egyértelműen.
14/26 anonim válasza:
Az mindegy hogy gyúrsz vagy nem én sosem gyúrtam 1mp-et sem és még is "eres" a kezem... főleg nagy melegben. Valahol olvastam miért tágul ennyire ki a meleg de már nemtudom.
15/26 A kérdező kommentje:
Nem kell gyúrni de pont annyi zsír van rajtam hogy csak a csuklómnál legyen eres.
2011. jún. 9. 18:04
16/26 anonim válasza:
Ilyen hüly.e kérdést még nem olvastam. Miért nem azt kérdezted, hogy az eres farok vagy a nem eres farok jön be?
17/26 anonim válasza:
Undorítónak tartom az eres kezet, lábat stb.
18/26 anonim válasza:
Az erek simán kijöhetnek a sok vagy az egyszeri durva megerőltetéstől is (kövérek lábain pl.), de leginkább alkati (amin nem lehet segíteni). Persze ha sovány vagy jobban látszik a hájas részeken is, nem csak a hajlatoknál, és ha még az alkatod is "eres" plusz gyúrással meg is erőlteted, akkor tuti a hatás. Az érfal viszont nem rugalmas, tehát, ha kinyúlt, nem igazán megy vissza.
19/26 A kérdező kommentje:
20.41 tanulj meg olvasni mielőtt próbálod osztani az eszed
2011. jún. 11. 12:37
20/26 anonim válasza:
van akin nem jön be, van akin igen. ismerek valakit, akin nagyon jól néz ki :)) de nem nagyon, csak egy picit. az nagyon jól néz ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!