Lányok, nektek az eres, vagy a nem eres kar jön be?
Figyelt kérdés
A kigyúrt eresre gondoltam.2011. jún. 8. 18:52
1/26 anonim válasza:
nem feltétlenül kell a fiúnak kigyurtnak lennie... jó, hasportosabb, izmosabb, de nem kell az, hogy gyúúúúúróós legyen..
2/26 anonim válasza:
Hidd el, ha valakinek bejössz, nem a karod eressége fogja érdekelni;)
13L
3/26 anonim válasza:
bírom, hogy mostanában a 13 évesek osztogatnak szerelemi vagy éppen szex tanácsokat xD
4/26 anonim válasza:
Nem eres. Én is kérdezhetek?
Mitől lesz eres? Szerintem az olyan ijesztő. Én lány vagyok, és időnként én is észreveszem az alkaromon, hogy itt-ott kiáll az ér. Nem állandó jelleggel persze, csak néha. És olyankor meg vagyok ijedve, hogy meghalok...
Mitől van ez a "kiállás"???
5/26 anonim válasza:
Fúj..én utálom a nagyon eres kart..magamon is elszörnyülködök néha,hogy nőként milyen eres karom van,pedig ne gyúrok:O
6/26 A kérdező kommentje:
Attól eres, hogy alacsony a testzsírszázalékod. :D Ha valaki nem értené, azért írtam ide, mert főként a tinilányok véleménye érdekel.
2011. jún. 8. 19:14
7/26 anonim válasza:
Háát necces, nekem nem jön be. :S
8/26 anonim válasza:
Nekem se jön be. De az agyongyúrt csávók se. De nem is a nyüzüge. Én jobban bírom az átlagos srácokat.
9/26 anonim válasza:
nekem van egy osztálytársam. eres a karja. de tökre lesz*rom ígyis úgyis szerelmes vagyok belé:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!