Hogy tervezitek a jövőtöket? Milyen iskolákat szeretnétek elvégezni? Milyen szakmát szeretnétek? Hol, milyen házban laknátok? Milyen esküvőtök, milyen férjetek lenne? Hány gyereket szeretnétek, és mi lenne a nevük?
Egészségügyibe, vagy gimibe szeretnék menni, utána pedig orvosi egyetemre. A munkáról 2 elképzelésem van, tudom, hogy mindkettőt imádnám, és élvezettel végezném.: 1. gyermekorvos --> imádom a gyerekeket, és érdekel az orvosi szakma is. Suliba is ha valakinek valami baja van, mindig én adok tanácsokat, segítek.
2. énekesnő --> imádok énekelni, nagyon sokan mondták, hogy muszáj énekléssel foglalkoznom majd a jövőben, mert tehetséges vagyok. :))
Valami nagy városban szeretnék élni német [Németország, Ausztria, Svájc], vagy angol [USA, Ausztrália [angliában utálom azt, hogy mindig esik az eső]] nyelvterületen, persze az, hogy hol fogok élni, attól is függ, hogy mi lesz majd a foglalkozásom.
A férjem...Hát nem tudom, majd az élet hozza, el fogom fogadni olyannak, amilyen. 2 vagy 3 gyereket szeretnék [2 a minimum, a maximum az a 4-5...de az már kicsit sok szerintem :D]
Nevek: Viktória, Jázmin, Eszter, Lilla, Norina, Emma, Liána, Adrienn, Johanna, Adél, Szintia, Diána, Dorina.
Dávid, Bálint, Bence, Balázs, Dominik, Dániel, Botond, Marcell.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!