Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék a barátnőmért?...

Mit tehetnék a barátnőmért? Csak ebédet eszik már!

Figyelt kérdés
8.osztályosok vagyunk.Jövő kedden megyünk az osztállyal aquaparkba,ez kb 2 hete derült ki,azóta az egyik barátnőm koplal.Tömzsi testalkatú,de ő alapból ilyen,nem nagyon tud ellene mit tenni,most viszont csak ebédet eszik,a menzán,ami nem valami sok,és finom...Rengeteget fut,hajnalban is ki szokott menni,többször írt sms-t hajnalban hogy kinn fut...Mit tehetnék érte?Tudom,hogy nagyon rosszat tesz.Apukája külföldön él,anyukája szinte mindig dolgozik.
2011. jún. 6. 22:03
1 2
 11/14 anonim válasza:

Beszélj a fejével. De ne túl durván, mert félreértheti. Ha csak te látod az osztályból, hogy mi a baj akkor beszélgess neki erről, hogy mekkora hülyeséget csinál. Egy fejlődésben lévő szervezetet nem szabad így sanyargatni. Használj "fordított pszhiólógiát", hogy hass rá. Magyarán ez azt jelenti, hogy mondod neki a dolgokat, de kicsit ellentmondásosan. Az ilyen embereken ez a módszer sokszor szokott pedig hatni. :) ;)

Sok sikert hozzá.

18/F

2011. jún. 8. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:

nagyon rosszat tesz? miért lenne rossz egy kis testmozgás?

és inkább tanácsold neki, hogy ne csak ebédet egyen, hanem egyen rendszeresen, de pl csak zöldséget, gyümölcsöt. kenyeret egyáltalán ne mer abba sok a szénhidrát.

2011. jún. 9. 08:13
 13/14 anonim ***** válasza:
A futással nincs gond, de ennie KELL! Keress a neten neki valami okos cikket, cikkeket, étrendet (s.norbi, béres a., vagy dietetikus, stb. Ezeket mutatva beszélj vele, és győzd meg, hogy ha alultáplált lesz, attól nem lesz csinos :P
2011. jún. 9. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is voltak ilyen gondjaim, de a szüleim szerencsére időben orvoshoz vittek. Akkor voltam 165cm és 45kg, 58kg-ról indultam. Most olyan 55kg vagyok, de lóg mindenem:(

14L

2012. jan. 16. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!