Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez nálatok is így van? Miért...

Ez nálatok is így van? Miért csinálom eezt?

Figyelt kérdés

hamar megtetszik egy fiú, akkor sokáig fantáziálgatok róla, pár hétig, nem szokott tartani 1 hónapnál tovább, kezdem azt hinni hogy szerelems vagyok belé aztán ha a legkisebb jel is jön hogy tetszem neki, kezd ő is úgy viselkedni, vagy mások mondják, mások hallották tőle stb, egy mp alatt elröppen a "nagy szerelem" és már nem érzek semmit, sőt van hogy meg is utálom az illetőt..

miért van eZ??

13/L

amúgy nem jártam még senkivel nem vagyok rib*nc hogy mindenkibe szerelmes vagyok csak hát ez van..

2011. jún. 6. 19:50
 1/8 nittababy ***** válasza:
50%
hát ezt magadban kéne helyre tenni mert igy soha az életben nem is lesz senkid ez egy h....e szokás csak van valami oka hogy ezt csinálod de ha nem csalodtál még senkibe akkornem értem miért van ez vagy csak nem lehet hogy félsz és megilyetsz??
2011. jún. 6. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyan ez van velem is, de most küzdök ellene. Igazából szerintem még nem vagyunk érettek a szerelemre, és megijedünk attól, ha visszonozzák a "szerelmünket". ;)

14/L

2011. jún. 6. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen és szerintem ez azért van mert félsz hogy komolyabbra fog fordulni a dolog és nem szeretnéd lekötni magad és félsz hogy elvesztenéd a szabadságod és nem lesz intim szférád .
2011. jún. 6. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Az előző tökéletesen leírta az érzést, és hogy mitől alakul ki.
2011. jún. 6. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Velem 18 éves koromig ugyanez volt, utána összejöttem a jelenlegi párommal, immáron 6 éve vagyunk együtt. Egészen addig rajongtam egy srácért, ameddig picit meg nem ismertem. Mindig sokkal jobbnak képzeltem őket, inkább önmagam által kitalált karakterekbe voltam "szerelmes". Ne aggódj, eljön az igazi herceg. ;)
2011. jún. 6. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Életkori sajátosság. Ilyenkor még az álmodozás meg a minden 2. emberbe szerelmes leszek, aki cukin rám néz dolog a jellemző, ezért nem érettek még a kordbeliek a kapcsolatra.
2011. jún. 7. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

velem is ugyanez van... a válaszokat olvasva elgondolkoztam... viszont végülis rájöttem hogy miért... nem tudtam elhinni hogy egy srácnak ÉÉN bejövök... mert ez egy lehetetlenség volt... gondoltam én... de mostmár pozitívan veszem a dolgokat... és nem hiszed el, de miközben a választ írtam, a srác aki nekem hetek óta tetszik megkérdezte, hogy mit érzek iránta én meg megírtam hogy bejön nekem erre felhívott telefonon hogy ő nagyon szeret csak félt bevallani, és megegyeztünk hogy holnap reggel fél nyolckor talizunk a suli előtt és 20 percet elmegyünk a parkba:)

sok sikert!;)

14/L

2011. jún. 8. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:

ez nagyon rossz tulajdonság és próbálj meg leszokni róla. nem szabad fantáziálni, cselekedj ha tetszik valaki

mert ha fantáziálsz akkor jobbnak képzeled el. TÖKÉLETESNEK.

pedig nemaz.. régen én is ilyen voltam és hány embert zavartam össze,istenem:S

most már oda merek menni, merek kezdeményezni (lány létemre is) ha valaki tetszik és úgylátni a dolgokat,ahogy valójában vannak.

ne várj a szőke hercegre, mert nemlétezik

2011. jún. 14. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!