Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen a szobátok?

Kamaszok! Milyen a szobátok?

Figyelt kérdés

Nekem zöld és fehér falak, a cuccokkal meg keverem a polinéz, az indiai, a magyar és az amerikai popkultúrát. Most lett kész szerintem nagyon jó:)

13L

2011. jún. 5. 20:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók:) Enyémről mi a véleményetek?
2011. jún. 7. 18:06
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A tied is jól hangzik , csak nem tudom elképzelni , mert tudok olyan "tipikus polinéz" stílusjegyeket. Meg az sem mindegy mikori popkultúra. Kicsit kifejthetnéd jobban :)
2011. jún. 7. 19:23
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nagy, pink ^^..az ajtóm fehér,a plafonom televan ilyen csillag szerükkel amik éjszaka világítanak x DD..Az ajtóm után egy kicsivel van egy darts,mellette az íróasztalom,ami televan minden hülyeséggel,porcelán babák,stb:')..Íróasztal mellett egy nagy tv*w*..Tv-vel szemben egy francia ágy,mellette fotel,és van három nagy beépített szekrényem^^És egy hatalmas tükröm *w*
2011. jún. 7. 20:33
 24/30 A kérdező kommentje:
A '60as évekbeli popkultúra főleg:D Különleges kiadású Coca Cola dobozok, keresztanyukám tudott nekem szerezni egy embernagyságú Chupa Chups-ot, azt is imádom^^ A polinéz kultúra pedig főleg párnákon köszön vissza meg pár kis porfogón.
2011. jún. 7. 21:02
 25/30 anonim ***** válasza:

Emeleti szobám van. Elég tágas. Középen nagy tér van, mert folyamatosan táncolok. A bútorok a fal mentén helyezkednek el. Nem nagy szám. Szeretem. Olyan kis csajos, de nem p*csás, és otthonos. A fal liláspinkes.

Nyáron rohadt meleg van fent, ennyiből nem szeretem.

2011. jún. 7. 21:07
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Aha, tényleg jó lehet :) fogadjunk , hogy még füstölőszag is van a szobádban :D
2011. jún. 7. 22:13
 27/30 anonim ***** válasza:
Az enyém közepesen nagy, lila, de a plafon szürkésebb. Nincs igazából stílusa, egy átlagos szoba, leszámítva, hogy az ajtón van egy nagy üveglap, amibe virágszerű valamik vannak bevésve, vagy nem tudom. =) 3 üvegpolcom van, azokon tartom azokat a fontosabb dolgokat, amik nem férnek el az íróasztalomon, illetve a hajsütővasamat, göngyfűző szettemet, könyveimet. Mégcsak egyetlen szekrényem van, de az is jobban illik a régi lakásunk nappalijába, mint a szobámba. Volt egy tükröm, de anyum idióta férje széttörte. Hátrébb még a költözésből maradt dobozok vannak, egy csomó cucc van benne, mert még nem tudom hova rakni őket. :s Lesz mágnesfalam, arra mágnesekből kirakok mintákat, az ablakomon lesz dísz (fehér madzagra kötött fehér pamacsok - a régi szobámba nem tudtam volna rakni, mert nem víszszintesen volt az ablak), illetve ki fogom szögelni az emléklapjaimat, okleveleimet, érmeimet, és a rajzaimat. Ha lett volna időm rá, már rég megcsináltam volna, de sajnos nincs.
2011. jún. 8. 15:49
 28/30 anonim ***** válasza:
Nekem rózsaszín+fa bútorok,nagyon igényes. Meg pár poszter,de át szeretném festtetni lilára,mert az jobban tetszik.
2011. jún. 9. 17:38
 29/30 anonim ***** válasza:

Nekem minden kis zug teletömve lommal, ruhák földön, poszterre lusta vagyok. barna bútor, micimackós szőnyeg, hupikéktörpikékes lámpa és még disney-s falvédőm is van. nagyon égő. már 1000x kértem a szüleim hogy alakítsuk át, de semmi...mondjuk szerencse hogy jövőre kolis leszek^^

13/L

2011. jún. 16. 19:35
 30/30 anonim ***** válasza:

Nekem minden kis zug teletömve lommal, ruhák földön, poszterre lusta vagyok. barna bútor, micimackós szőnyeg, hupikéktörpikékes lámpa és még disney-s falvédőm is van. nagyon égő. már 1000x kértem a szüleim hogy alakítsuk át, de semmi...mondjuk szerencse hogy jövőre kolis leszek^^

13/L

ja sé kicsi szűk folyosószerű..:(

2011. jún. 16. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!