Kamaszok! Milyen a szobátok?
Nekem zöld és fehér falak, a cuccokkal meg keverem a polinéz, az indiai, a magyar és az amerikai popkultúrát. Most lett kész szerintem nagyon jó:)
13L
Hatalmas, naracssárga tapétával, fehér ajtóval és ablakokkal, rengeteg könyvvel.
14/L
Most elég csúnya. :S Vagyis nem szeretem, mert még 3.-os voltam, mikor kaptam saját szobát, és az akkori ízlésemet tükrözi az egész.
Most világosrózsaszínűek a falak, és olyan disney hercegnős nemtommianeve van középen végighúzva az összes falon. A szőnyeg bordó színű, a függöny világosrózsaszín, az ágy bordó, a szekrényem pedig tükrös [az egész ajtó tükörből áll- egyedül ezt imádom a szombámban], meg van benne még 1 fotel ami bordó, + a tv. [van egy tanulószoba féleségem is, a számítógép, íróasztalom, könyvek, + 2 fotel ott vannak].
Amúgy a közeljövőben remélhetőleg át lesz alakítva. Nem szeretnék túl nagy átalakítást, ilyenre tervezem:
2 fal ciklámen színű, 2 pedig fehér [vagy pedig lehet, hogy az egyik fal ciklámen-rózsaszín-bordó-fehér függőlegesen csíkozott lesz], ciklámen vagy fehér bolyhos szőnyeg, függönyt 2t veszünk majd: 1 fehéret és egy cikláment. A bútorokra pedig csak huzatot veszünk. Ciklámen színűt és fehéret, a párnákra pedig szintén fehér és ciklámen színű huzatokat veszünk.
Már alig várom az átalakítást.^^
14/L
Utolsó vagyok.
A túl nagy átalakítást úgy értettem, hogy azért nem túl nagy, mert az alapszín így is a rózsaszín egyik árnyalata lesz, a bútorok miatt. Amúgy én is inkább zöld-fehér szobát szeretnék, de nekem tökéletesen elég lesz az is, ha ilyen lesz, amilyennek leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!