Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen a szobátok?

Kamaszok! Milyen a szobátok?

Figyelt kérdés

Nekem zöld és fehér falak, a cuccokkal meg keverem a polinéz, az indiai, a magyar és az amerikai popkultúrát. Most lett kész szerintem nagyon jó:)

13L

2011. jún. 5. 20:50
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
82%
Kicsi szobám van, tetőtérben. A fal levendula lila. A cuccok általában ajándékba kapott csecsebecsék + néhány anime poszter. Könyvespolc roskadásik könyvekkel és mangákkal.
2011. jún. 5. 20:56
 2/30 anonim ***** válasza:
85%

nincsen szobám sajnos :/

15/L

2011. jún. 5. 20:58
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Most ganéztuk ki haverral :D
2011. jún. 5. 21:22
 4/30 anonim ***** válasza:
59%
képeket is tennétek fel? Az én szobám nyáron újul meg.
2011. jún. 5. 21:49
 5/30 anonim ***** válasza:
63%

Hatalmas, naracssárga tapétával, fehér ajtóval és ablakokkal, rengeteg könyvvel.

14/L

2011. jún. 5. 22:05
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is nem rég dekoráltam. Kitettem régi bakelit lemezeket (Beatles, Cseh Tamás,stb), kiraktam régi posztereket (Nirvana,Beatles ,Bob Marley, Kispál) , Andy Warhol stílusú plakátokat [link] , egy Jimmi Hendrix óriás plakátot (erre vagyok a legbüszkébb : ) ) [link] , aztán tettem ki Hundertwasser képeslapokat ( [link] , van régi Coca Colás fémtáblám. A szobámat még feldobja egy rózsaszín só lámpa, és egy zöld láva lámpát is. A függönyök sárgák, és színesek, a fal is sárga és van egy választófalam , ami üvegtégla. Még van a padlón egy kisebb szőnyeg, ami olyan mintha fű lenne , és kicsit belesüpped a lábam. Elég egyedi hangulata van a szobámnak, talán legjobban a hippi stílus illik rá. : )
2011. jún. 5. 22:06
 7/30 anonim ***** válasza:

Most elég csúnya. :S Vagyis nem szeretem, mert még 3.-os voltam, mikor kaptam saját szobát, és az akkori ízlésemet tükrözi az egész.

Most világosrózsaszínűek a falak, és olyan disney hercegnős nemtommianeve van középen végighúzva az összes falon. A szőnyeg bordó színű, a függöny világosrózsaszín, az ágy bordó, a szekrényem pedig tükrös [az egész ajtó tükörből áll- egyedül ezt imádom a szombámban], meg van benne még 1 fotel ami bordó, + a tv. [van egy tanulószoba féleségem is, a számítógép, íróasztalom, könyvek, + 2 fotel ott vannak].

Amúgy a közeljövőben remélhetőleg át lesz alakítva. Nem szeretnék túl nagy átalakítást, ilyenre tervezem:

2 fal ciklámen színű, 2 pedig fehér [vagy pedig lehet, hogy az egyik fal ciklámen-rózsaszín-bordó-fehér függőlegesen csíkozott lesz], ciklámen vagy fehér bolyhos szőnyeg, függönyt 2t veszünk majd: 1 fehéret és egy cikláment. A bútorokra pedig csak huzatot veszünk. Ciklámen színűt és fehéret, a párnákra pedig szintén fehér és ciklámen színű huzatokat veszünk.

Már alig várom az átalakítást.^^

14/L

2011. jún. 5. 22:52
 8/30 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

A túl nagy átalakítást úgy értettem, hogy azért nem túl nagy, mert az alapszín így is a rózsaszín egyik árnyalata lesz, a bútorok miatt. Amúgy én is inkább zöld-fehér szobát szeretnék, de nekem tökéletesen elég lesz az is, ha ilyen lesz, amilyennek leírtam.

2011. jún. 5. 22:54
 9/30 anonim ***** válasza:
78%
Nekem fel vannak lógatva álomfogók, szélcsengők, de főleg nyakláncok a plafonra, és ez így nagyon hangulatos :D
2011. jún. 5. 23:12
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Az én szobám a pincébe van. Nyáron lett lepadló lapozva. A falam fehér. Van egy akváriumomom, számítógép, szekrény, egyszemélyes ágy, asztal körbe székek. Ágyam fölött pont a fal szélénél van egy cső és arról rengeteg szinespapirból hajtogatott lepke és szív log le számítógép asztal fölött is hasonló a helyzet csak ott teliraktam pluszba még képekkel is osztályról, rólam, húgomról, unokatesomról. meg kb fél szoba szokásosan meg van öntve a rajz felszerelésemmel. :$$ xdd
2011. jún. 6. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!