Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen a szobátok?

Kamaszok! Milyen a szobátok?

Figyelt kérdés

Nekem zöld és fehér falak, a cuccokkal meg keverem a polinéz, az indiai, a magyar és az amerikai popkultúrát. Most lett kész szerintem nagyon jó:)

13L

2011. jún. 5. 20:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

22:06-osnak durvajó szobája lehet :D én már linkeltem képeket egy hasonló kérdéshet, ezek azok:

[link]

[link]

[link]

[link]

ott is leírtam, hogy a hiányzó sarok a kupis rész, íróasztal tele festékkel stb. :D személy szerint imádom a falam színét :D

2011. jún. 6. 15:13
 12/30 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is rózsaszínre van festve a fal! (14/F)
2011. jún. 6. 16:37
 13/30 anonim ***** válasza:
15:13 , neked is feelinges a szobád :) látom megvan a Kispál plakát. Te is voltál a búcsúkoncerten ?
2011. jún. 6. 16:58
 14/30 anonim ***** válasza:

Pici és rózsaszín, nagyon illik az egyéniségemhez. :D

14/L

2011. jún. 6. 17:36
 15/30 anonim ***** válasza:

Az én szobám kicsi, de nekem pont elég. Az én szobám a padlás mellett van.

Van nekem pici tv-m laptopom meg egy kinyitható ágyam, de én nem ezeket szeretem a szobámban, hanem a hangulatát. Van egy sarok, ahova el tudok bújni, és tudok olvasni, vagy írni a novelláimat.

Nemrég dekoráltam ki a falat 30 plakáttal xD

3 db: 30 seconds to Mars

7 db Twilight (bár már nem szeretem, csak kinnt maradtak régről)

3 db Heath Ledger

9 db Adam Lambert

4 db Supernatural

1 db Jake Gyllenhaal

1 db Johnny Depp

1 db Vámpírnaplók

1 db Spike a Buffy-ból

xDxD

2011. jún. 6. 19:48
 16/30 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Egyébként alap sárga a falam színe és kék a szőnyeg a padlón.
2011. jún. 6. 19:49
 17/30 anonim ***** válasza:
Én ma vettem bele egy kínai lampiont:D Nagyon ajánlom, irtó hangulatos^^
2011. jún. 6. 20:26
 18/30 anonim ***** válasza:

nekem tele van , arsenal -os , meg ujpestes fociposzterekkel :)

Meg rap előadok képeivel , meg a saját zene szövegeimmel :)

amugy alapból delfines lenne a tapéta de már nem látszik jó formán :)

17 = L

2011. jún. 6. 22:14
 19/30 anonim ***** válasza:

Enyém az leginkább kupis :$

Amugy nemsok mindenvan benne.Szekrényágy íróasztal gép tükör.Meg a tv amit sosem nézek :$

De a falamon vannak saját festmények.Cannabislevél meg varázsgomba.Make love not war felirat.Aum jel.Doors plakát.Dubfact karszalag.50hybrid kilos marijuana feliratu zsák :P

És minden valószínűség szerint lassan egy voltos karszalag is disziteni fogja :D

Amugy sokat füstölőzök meg gyertyázok.Narancs sárgás,sárgás a szobám alapszine.Szép lenne talán,ha rend lenne :DD

2011. jún. 6. 22:32
 20/30 anonim ***** válasza:

Romantikus hangulatú, abszolút tükrözi a személyiségem, abszolút otthonosan érzem magam itt.

Óriási franciaágyam van (legalább 4-en elférnénk rajta kényelmesen), amit nappal egy foltvarrásos takaróval fedek le (imádom a kézimunkát). Fekete szekrényeim vannak, amiket szívesen lefestenék fehérre, majd szóbeli érettségi után sort is kerítek rá. Van egy fehér polcom, azon vannak a könyveim illetve a ballagó tarisznyáim is. 2 polc-szerűséget fésülködőasztalnak rendeztem be: ott vannak a sminkcuccaim, parfümjeim, sminkjeim, illetve most csinálgatok egy ékszertartó képkeretet, ami e fölé fog kerülni. Van egy hobbitoknak való fotelem, amit sosem használok, mert még az én 156 centimmel is nagyon alacsonynak tartom. Az íróasztalomat sosem használom, az ágyon szoktam tanulni. A falakon van 3 kép, amit az unokatesóm csinált (szalvéte és gipszkeret), illetve fel van lógatva egy idei naptár, amit kávéról készült képek díszítenek (tea után a kedvencem), valamint egy fotó rólam és a barátomról báliruhában, a szalagavatónkon.

Ezen kívül van rengeteg színes és illatos gyertya, füstölők (bár azokat már nem szeretem, túl tömény az illatuk), párologtató és putpurri.

A kedvenc tárgyam egy nagyon-nagyon régi kis tükör fehérre festett, kovácsoltvas kerettel. Antik és csodaszép! Illetve az említett fotót is szeretem:)

2011. jún. 7. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!