Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Kértetek már kolcson...

Kamaszok! Kértetek már kolcson a szuleitektol 30-40 ezer ft?

Figyelt kérdés

es odaadtak

mit vettel belole

mit szoltak

2011. jún. 3. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Nem kértem soha, és egyértelmű, hogy egy keresettel nem rendelkező kamasz nem kölcsön, hanem örökbe kéri.

Ha van munkája, akkor keresse meg.

Elég nagy összeg, ki tudja, mire költi...

2011. jún. 3. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Soha nem kértem kölcsön, ha kell valami, akkor megkérem, hogy vegyék meg nekem, illetve néhány kiadásom az ösztöndíjamból és versenyeredményekért kapott pénzből fedeztem.
2011. jún. 3. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem kérnék ennyit a szüleimtől. Eleve ruhákat meg cipőt, taneszközöket, amire szükségem van a szüleim megvesznek nekem. Persze, ha épp nincs feltétleül szükségem arra a ruhadarabra amit kinéztem, a szüleim azt mondják, hogy ezt most nem veszik meg, ha kell megveszem zsebpénztől, ami havi 5000Ft. Ha nem jönnék ki a zsebpénzből, ami ritka, a szüleim biztos adnának 1-2000Ft-t, ha megyek valahova. Úgymond nagyobb dolgokat pedig alkalmakra szoktam kapni (szülinap, névnap, karácsony).

Így szükségem sem lenne ennyi pénzre.

16/L

2011. jún. 3. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A max 5000-6000 Ft, és ugye kölcsön nem nagyon lehet, max leházimunkázza, de ennyi pénzhez kell idő...
2011. jún. 3. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kölcsönbe ilyen nagy összeget nem nagyon szoktam kérni, mert ennyit úgysem tudnék megadni. Max. olyankor kérek kölcsön, ha elmegyünk boltba, és van 1-2 dolog amit ő nem akar nekem megvenni (pl. ha Rossmannban vagy ilyen helyen vagyunk alap cuccokért, tusfürdő, sampon, wc papír stb. én meg kinézek egy körömlakkot, szájfényt) és nálam épp nincs pénz, akkor kifizeti én meg otthon odaadom neki.

Ilyen nagy összeget olyankor szoktam elkérni, amikor amúgy is ideadnák, szóval ha elmegyek ruhát vásárolni (főleg tél és nyár előtt ilyen nagyobb bevásárlásnál, amikor kell kabát, cipő, nadrág, fürdőruha, papucs, stb.) akkor elkérem a pénzt, mert nem velük szoktam elmenni vásárolni, hanem egyedül, vagy barátnőmmel. De ha velük mennék is ők fizetnének, szóval ígyis-úgyis az ő pénzüket költeném.

17/L

2011. jún. 4. 00:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Kölcsön? haha. nem. :P Nem is tudom, hogy fizetném vissza.

Amúgy is mindent ők vesznek nekem, ami van, hogy bőven meghaladja ezt az értéket, tehát nem is kérnék tőlük ennyi pénzt.

14/L

2011. jún. 4. 10:52
 7/13 :) :) :) ***** válasza:
Sosem kértem és nem is kérnék ennyi pénzt,és szerintem nem is adnák ide..
2011. jún. 4. 12:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Ők kértek kölcsön tőlem 35000 forintot tegnap.

17/F

2011. jún. 4. 13:19
 9/13 Lollipop Girl ***** válasza:
Nem,ha kell valami megveszik.Anyának adtam kölcsön 24.000.ft-ot egy hónapja adta meg de nem is kértem volna vissza csak autóra gyűjtök így visszaadta.Apának meg októberben adtam 67.000-et és úgy volt,hogy beteszi bankba de mondta hogyha kölcsönadom neki akkor jövő ilyenkorra 75.000-et ad.Mondtam oké.Mielőtt valaki kérdezné ballagásra kaptam illetve amióta az eszemet tudom mindig is gyűjtöttem a pénzemet.
2011. jún. 4. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Igazából, most eljátszottam a gondolattal, hogy nyárra milyen jóóó lenne ;)

Sosem adnának, max 1000Ft-t kérhetek tőlük, akkor is húzzák a szájukat, hogy már 17 éves vagyok, menjek dolgozzak, etc... Mondom, amig nem vagyok 18 addig én nem fogok dolgozni...

Na, ha most nyárra kérnék, és tegyük fel, oda is adnák nekem... :))))) Félretenném, elmennék a barátaimmal egy olyan fesztiválra, amire már 3 éve mennék,de sosem adtak rá cash-t :D És hát szerintem ott is verném el az egészet... Az hogy mit szólnak, lesz*rom :D

17L

2011. jún. 5. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!