Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tettél már olyat, vagy mondtál...

Tettél már olyat, vagy mondtál, amit később megbántál?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem. Sok hülyeséget csináltam, mondtam már, de nem bántam meg. Meg kellett történnie ezeknek és még tanulhattam is belőle.
2011. jún. 3. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Amikor alsós voltam az iskolában nem nagyon mentem oda a többiekhez haverkodni gondoltam jó lesz egyedül nekem... és most 8.-as vagyok de megnézhetem az eddigi életemet, senki nem hív sehova, mindig egyedül vagyok nincsenek haverjaim, és így menő se vagyok, sokat piszkálnak. Minden máshogy lenne ha odamentem volna mások közé alsóban. Jobb szövegeim is lennének. Megbántam hogy inkább elzárkóztam tőlük.
2011. jún. 4. 18:02
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat !!
2011. jún. 4. 18:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom nézed e még a válaszokat...

1. meztelen képeket küldtem egy idegennek. utána évekig zsarolt. szerencsére volt annyi lelki erőm hogy elmondtam a szüleimnek, akik mellettem álltak.

2. kutakodtam egy barátom emailjei között, és megtaláltam egy körlevelet, amiben nekem szerveztek meglepetésbulit.

3. a rászokást a cigire, meg pár rosszul végződő részegséget..

17/L

2011. júl. 18. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!