Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetek ebben az esetben?...

Mit tehetek ebben az esetben? (többi lent)

Figyelt kérdés
A 13 éves lányomat és fiamat már óvodás koruk óta zaklatja az egyik szintén velük egyidős lány. Az óvodában,és alsó tagozatban, hajtépés, harapás, ütések voltak. Sokszor kék zöld foltosan jött haza a lányom és tépett hajjal. Most már odáig fajult a dolog, hogy ez a lány minden nap hazafelé jövet az iskolából folyamatosan k..vázza a lányom, és ez mellet mindennek elmondja. Zaklatja telefonon, és mindkét gyerekemről azt hazudja a szüleinek, hogy minden nap megverik őt. Holott a gyermekeim mindig a barátaikkal jönnek haza az iskolából, és egyik barát sem tud ilyenről. A lány anyjával próbáltam beszélni de egyszerűen képtelenség mert csak a saját hülyeségét fújja én szóhoz sem jutok. A tanárok meg egyszerűen nem tesznek vagy nem tudnak mit tenni. Azt még hozzá teszem, hogy több lány gyerek is van abban a családban és mind ilyen problémás. Teljesen ki vagyok készülve sajnálom a lányomat nem tudom mit tehetnék.
2011. máj. 31. 12:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Na hát ez már vicc.

Hogy-hogy nem tudnak mit tenni a tanárok?...

Egész napa gyerekekkel vannak.

vagy az igazgató?

Ilyenért tudod mi jár? Kirúgás.

Ha falu, hanem falu.

A rendőrségre ne nagyon számítsatok, ez túl kicsi ügy ahhoz.

Bár ez a fenyegetés, amit most tett, ez durva.

Lehet, hogy itt mégis érdemes lenne holnapra egy civilruhást kérni, vagy elkísérni a gyereket a suliba és vissza - kamerával, fényképezőgéppel, bármivel, amivel dokumentálni tudjátok a dulakodást.

+ a családotokból/baráti körből egy erősebb férfit megkérni, hogy vigyázzon rá...

De csak vigyázzon, erőszakhoz ne folyamodjon!

Amit még megpróbálhattok (engem is vert gimiben egy lány, ráadásul ő az anyja miatt megtehette...), hogy szóltok az igazgatónak az ügyről, ő pedig ha nem rúgja ki, köteles iskolapszichológushoz járatni a gyereket. A semminél ez is több.

2011. máj. 31. 19:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen hülye osztálytársam, aztán egyszer a legjobb barátnőm skinhead bátyja elkísért minket. Csak meg kell kicsit ijeszteni. De vigyázz, ajánlom figyelmedbe, ha durvul a helyzet:

[link]

[link]

:/

2011. máj. 31. 20:02
 13/13 anonim ***** válasza:

igen, az utolsónak van igaza...

mivel több szülő is van, meg kell szervezni, hogy mikor ki szedi össze a srácokat és mindenkit hazakísérni...

macerás, de mindenképp megéri... vagy legalább valami nagyobb testvéreket elküldeni értük...

Ja meg az iskolában indítványozni kellene, hogy a legnagyobbak valamilyen jutalomért legyenek "nagytestvérek".. nálunk is volt ilyen annó és egész jól működött... mindenki mellé kijelölnek egy nagyot és ők segítenek a leckében vagy amiben kell... például ebben az esetben hazakísérhetnék őket...

Vagy ha maradnának napköziben vagy tanulószobán, szakkörön, akkor később jönnének és nem egyszerre...

2011. jún. 1. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!