Mi a véleményetek erről az osztálykirándulásról? (ami történt)
8.-os osztály kirándult pár napra.(14 évesek,de vannak túlkorosak is)
Az éjszaka alkoholt fogyasztottak titokban.
Volt is kisebb-nagyobb hatása rájuk nézve.
Ki itt a felelős?Ki tehet róla szerintetek?
(Titokban csinálták,ugye a tanár nem követheti minden lépésüket)
Kérek minél több véleményt minél több szerepben.
Pl.: Mit csináltál volna ha te lettél volna a tanár?Vagy az egyik felügyelő szülő?
Vagy ha szülőként nem mentél volna el kísérőnek és otthon telefonból tudnád meg,hogy mi történt?Mit csinálnál?És ha megtudnád,hogy a gyereked is benne volt?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Azért mert a menő kamaszok szerint alap, nem gondolnám, hogy egy általános iskolai kiránduláson alapnak kéne lennie az ivászatnak. Érdekes nálunk nem volt alap, de biztos én vagyok az őskövület. Nem tudom mik a szabályok az iskolában ilyen esetekre, de ha osztályfőnök lennék, azokat alkalmaznám.
Szülőként meg elbeszélgetnék a gyerekemmel, és megkérdezném miért volt erre szükség, bár remélem fel tudom nevelni úgy, hogy ne azt higgye ettől lesz überkirály mert piálhat.
Hmm nálunk kb 3 rekesz karton sör, meg egy karton pezsgő is elfogyott, meg egy csomó pálinka 8-ban. Ez volt 4 éve. Nálunk mindenki be volt b*szva, de hát ezzel jár egy osztálykirándulás. A szülők most ilyenkor nem tudnak semmit csinálni. A tanárok manapság meg olyan nyámnyilák, hogy hagynak mindent. Szerintem egyáltalán nem számít durvának, ami ott történt.
Képzeld el, ha nyolcadikban ez történt, mi van most. Most volt osztálykirándulás. Három napig mindenki hulla részegen, szinte alig vannak emlékek a három napból.
18/N
Nekünk is köhh érdekes volt a kirándulásunk...
Reggel egy srác nem volt jól (egyik legjobb barátom kiskorom óta), még hajnalban a tanárok ébredése előtt átmentünk hozzájuk pizsiben, kócosan, elkent sminkkel, mert ugye előző nap disco volt:D Persze mi pont akkor mentünk, mikor a tanárok előjöttek...aztán bementek a fiúkhoz, és találtak egy használt óvszert a kukában, mert egyikük este csillapította a tomboló hormonjait:P Képzelhetitek mekkora balhé lett. Nem szabadott mászkálni, random felvilágosítás. Meg pia is volt. :D Szép emlék, gyerekeimnek egyszer elmesélem.
14L
ha tanár lennék odaadnék nekik egy vekni kenyeret hogy egyék meg attól kijózanodnak oszt ennyi
szülő ne menjen osztálykirándulásra mert a gyerekének az lesz a legrosszabb élménye
ha otthon telefonból tudtam volna meg mosolyogtam volna, mert én is voltam fiatal
27/f
Szinte minden kamasz túlesik legalább egy ilyen osztálykiránduláson. :D
Apukám mesélte nevetve, hogy anno ők is kipróbálták ezt kb. 15 évesen...tehát már az idősebb korosztály is vett részt ilyenekben. Bátyám 36 éves, de amikor középsulis volt, rendszeresen piáltak az osztálykirándulásokon és a táborokban. :D Mégis tisztességes ember lett, jó állással és példás családapa.
Szerintem ez gyakorlatilag minden kamasszal megesik. Nem kell ügyet csinálni belőle. Minél jobban tiltanak valamit, annál vonzóbb lesz számukra...
26/L
Azt hiszem nem véletlen hogy az alkoholfogyasztást 18 éves korhoz kötik. Az alkohol tudniillik ugyanolyan függővé tehet mint a cigaretta vagy a drog.
Ellenzem a kiskorúak alkoholfogyasztását.
17 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!