Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha metál zenét hallgat a...

Ha metál zenét hallgat a lányom és már úgy is öltözködik (fekete ruhák, piros kiegészítőkkel, fekete körömlakk és szemfesték) kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Rossz társaságba fog keveredni? Mit szoktak csinálni az ilyen emberek?
2011. máj. 28. 20:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szeretem a metalcore/hardcore/punkrock/indie zenét, és egy punkrock bandában énekelek/gitározok/dalokat is írok. Külsőségekben ez abban nyilvánul meg, hogy zenekaros, alternatív vagy deszkás márkájú, házilag festett pólókat hordok meg flanelinget a sima, megszokott szűk farmer mellé. A hajam fel volt borotválva, de visszanövőben van, mert túl sok mindenkinek lett ilyen, most frufrum van ami ki van hidrogénezve. Van egy orrpiercingem és három lyuk az egyik fülemen.

És milyen vagyok másképp? Németből megvan a középfokú nyelvvizsgám, az angolra most készülök és franciául is elkezdtem tanulni. Az ország(nem M.o.) egyik legjobb művészeti középiskolájában átmentem a felvételi első körén. A barátaim, akikkel zenélek hasonló tanulmányokkal rendelkeznek, csak mivel fiúk ők informatika felé mennek inkább, és jó gyerekek, nem drogoznak/isznak attól függetlenül hogy esetleg ki van tágítva a fülük és jó zenét szeretnek. (A cigaretta más dolog, rajtam kívül mindenki füstöl..)

A szubkulturális rész pedig az, hogy elmegyünk mondjuk havonta 1-2× koncertre, ha fellép valami jó banda őket nézzük meg, vagy helyiek koncertjei is hangulatosak:)

Én egy kicsit más részben vagyok, mint a te/Ön lányod/lánya, ő szerintem a gótikusabb, dallamosabb részért rajong, ami szerintem még szülőbarátabb:)

Nem kell ördögűzőt hívni:)

15L

2012. dec. 28. 22:29
 32/33 anonim ***** válasza:

Én pedig Goth vagyok és 27 éves!!!!!

4 évesen kezdődött.......

2013. ápr. 2. 18:34
 33/33 anonim ***** válasza:
Figyelj, amíg a személyiségét nem tereli ez rossz irányba, addig nem mindegy, hogyan öltözködik, és hogy mit hallgat? Ez nem olyan dolog, amitől félni kellene; nem tudom, mennyi idős a lányod, de sokkal rosszabb is lehetne a helyzet. Manapság már 13 évesek is ott fetrengenek a diszkóban meg leisszák magukat a sárga földig, addig örülj, amíg nem ilyen a lányod.
2013. máj. 11. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!