Ha metál zenét hallgat a lányom és már úgy is öltözködik (fekete ruhák, piros kiegészítőkkel, fekete körömlakk és szemfesték) kell aggódnom?
Most ezen egy kicsit jobban elgondolkoztam. Úgy értem, hogy az öltözködéssel akarod elérni, hogy tiszteljenek az emberek és úgy adják meg Neked a kellő távolságot és nem az elért sikerek miatt?
(Komolyan kérdezem, nem kötözködésből!)
tegnapelőtt 12:26
a rokkerség szerinted mért a kamszkorral jár együtt, és miért csak és kizárólag a csoportbaverődés jelképe? miért kéne kinőni belőle? hogyha egyszer ezt a zenét szereti és ebben a közösségben él és megadatik neki az a szerencse hogy jólérezze magát itt akkor mért kelljen belőle kinőnie? egy felnőtt embernek nem lehet stílusa? felnőtt ember nem hallgathat rock/metál zenét?
rossz a felfogásod szerintem, ugyanis nemcsak divatrockerek vannak, sőt ponthogy a divatrockerek vannak kisebbségben, a legtöbb rocker valóban szereti ezt a stílust és nem azért vette fel hogy hűdenagy májer legyen...
14/f
A válasz megírásának időpontja: 05-31 14:21
Nézz meg egyszer egy 40 éves rockert amint a bankban épp hitelt próbált felvenni...vagy az APEH-nál ügyet intézni.
És kimondta, hogy az a 40 éves ember, akii fizeti a csekket a postán az nem rocker ? Honnan veszed ? Mert nem átod rajta ?
Az csak egy dolog. Rajtam sem lehet észrevenni, mert tök átlagosan öltözködöm, mégis az vagyok.
Én 8 (!!!) évesen lettem nagy Marilyn Manson rajongó... el lehet képzelni, mit éreztek szegény szüleim :D
Aztán folytatódott minden szépen, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Csak kemény zenét hallgattam, feketében jártam, fekete volt a körmöm, acélbetétes bakancs télen, tornacipő nyáron.
Most 18 éves vagyok, szeretem a színes, nőcis ruhákat, a csillogó, élénk körömlakkokat. A zenei ízlés viszont maradt... Szóval csak annyi változott, hogy amikor eljutunk az "És te milyen zenét szeretsz?" kérdésig, akkor leesnek az állak.
Szerintem nem kell aggódni. Lehet, hogy a külsőségek egy idő után lehullanak róla, de ha nem, az sem baj. Egy értelmes gyerek nem megy bele óriási baromságokba, ha népzenét hallgat, ha metált.
Túl lehet élni:)
Én kislányom 13 éves, üvölt a szobájából most is a Green Day, Grenma, a többinek ki se tudom ejteni a nevét. Ha helyileg van koncertjük elviszem őket kocsin, egy barátja anyukája meg hazahozza őket, nem olyan veszélyes társaság ez. Viszont az tényleg jó lenne, ha nagyjából a közeli barátait ismernéd.
Szerintem mindegy, mit hord, a te kicsi lányod marad. Csontvázas póló, szakadt farmer...Viseld el, ha ilyen is mard, legalább boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!