Összejöjjek vele? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Heló.16 éves vagyok,10.-es lány és tetszik egy pasi aki 12.-es mondhatni ő a suli menője,tiszta pa-pa-partyarc a gyerek.:"D
összejööjjek vle??
félek h esetleg majd szakitunk és akk mki megutál..:SSS
Hát abból amit leírtál..
nem akarlak megbántani, de itt ne várj használható válaszokat: nem ismerjük a gyereket, se téged!!
Győződj meg róla h nem csak egy új trófeának kellessz neki.
És akkor gyere vele össze ha az emebrt szereted, nem a népszerűséget, ha akkor is összejönnél vele ha egy sakkklubbos kretén lenne de ugyanolyan jófej!
Ebben az a gáz, hogy ezt egy kis ribinek mondhatom nem érti meg de remélem te igen!
Szerintem nem vagy k*rva, ugyanis akkor már összejöttél volna vele, és nem teszed fel ezt a kérdést. (Azért látszik, hogy nyelvész nem lesz belőled.)
Ha tényleg tetszik, akkor jöjj össze vele nyugodtan. Ne arra gondolj, hogy mi lesz, ha szakítotok, és mindenki utálni fog. Megéri a kockázatot.
Ha csak menőzésből akarsz vele összejönni, akkor is megér egy próbát, hátha kisül belőle valami.
Menj a pasival! Rám hallgathatsz, tapasztalatból mondom, nem lesz semmi bajod, ha megpróbálkozol nála!
Egyébként 17/F vagyok, és én pont így szalasztottam el egy menő csajt.
Én is úgy érzem, hogy erre még éretlen vagy. Neked kellene a "trófea", de félsz, hogy ha megkapod, irigyeid lesznek?
A középpontba nem mások által kell kerülni, ha "kell" egyáltalán. A leírtak alapján te is csak kihasználnád, és mit is várhatnál cserébe?
A kihasználás lehet hogy erősen hangzik, és nem így érzed, nem tudatos, de szerintem így van. És kérdés, hogy a srácba vagy szerelmes, vagy egy illúzióba. hmmm
várj még. Csak mert mindenkinek megvolt...
Bár sokan mondják, biztos unod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!