Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Összejöjjek vele? (Kérdésed...

Összejöjjek vele? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Heló.16 éves vagyok,10.-es lány és tetszik egy pasi aki 12.-es mondhatni ő a suli menője,tiszta pa-pa-partyarc a gyerek.:"D

összejööjjek vle??

félek h esetleg majd szakitunk és akk mki megutál..:SSS

2011. máj. 27. 22:27
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Mennyiben fogadunk, hogy te vagy a suli k*rvája?!...
2011. máj. 27. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem értem miért foglalkoztatja az embereket ilyen fiatalon a pártalálás...És nem leszek úgysem együtt sokáig,ez nyilvánvaló.A fiú megbizhatatlan,kihazsnálja,hogy menő.Te meg buta vagy hogy ezzel foglalkozol,keress kevésbé menőt.Én 16évesen jártam egy fiúval,teljesen átlagos volt.3évet voltunk együtt.Jól nézett ki,humoros volt,HŰSÉGES stb.Ne a külső alapján keress.A jó pasik többségben megbízhatatlanok.Sok jó pasi van,aki megbizható,de mivel nem annyira menö,ezért te nem is látod jó pasinak...ÉS ha szakitotok?Mért utálna?Ha nem csaltad meg nem hisztizel stb,mi oka lenne az utálatnak?Amugy meg ha tetszel neki nyugodtan jöjjetek össze,csak ne feküdj le vele.Ha otthagy pár hét mulva,tuti emiatt tette és neked kell utálnod őt emiatt nem neki téged :D
2011. máj. 28. 06:29
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Hát abból amit leírtál..

nem akarlak megbántani, de itt ne várj használható válaszokat: nem ismerjük a gyereket, se téged!!

Győződj meg róla h nem csak egy új trófeának kellessz neki.

És akkor gyere vele össze ha az emebrt szereted, nem a népszerűséget, ha akkor is összejönnél vele ha egy sakkklubbos kretén lenne de ugyanolyan jófej!

Ebben az a gáz, hogy ezt egy kis ribinek mondhatom nem érti meg de remélem te igen!

2011. máj. 28. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
A fogalmazásodból kiderül hogy te bomba-lőgyakorlatok célpontjára lennél alkalmas, semmi másra.
2011. máj. 28. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én azzal jövök össze, akibe beleszeretek, nem menőségből és hasonlókból. Előbb nőj fel, majd aztán pasizz! Inkább az elmédet és a tudásod gyarapítsd a pasizásra fordított energiáddal is, az előbbire nagyobb szükséged van...
2011. máj. 28. 15:10
 6/9 anonim válasza:

Szerintem nem vagy k*rva, ugyanis akkor már összejöttél volna vele, és nem teszed fel ezt a kérdést. (Azért látszik, hogy nyelvész nem lesz belőled.)

Ha tényleg tetszik, akkor jöjj össze vele nyugodtan. Ne arra gondolj, hogy mi lesz, ha szakítotok, és mindenki utálni fog. Megéri a kockázatot.

Ha csak menőzésből akarsz vele összejönni, akkor is megér egy próbát, hátha kisül belőle valami.

Menj a pasival! Rám hallgathatsz, tapasztalatból mondom, nem lesz semmi bajod, ha megpróbálkozol nála!

Egyébként 17/F vagyok, és én pont így szalasztottam el egy menő csajt.

2011. máj. 28. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, legyen egy jó estéje a srácnak :D
2011. máj. 28. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
azért akarsz vele járni mert milyen menő? de gáz vagy.. kis tinicsitri.
2011. máj. 29. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy érzem, hogy erre még éretlen vagy. Neked kellene a "trófea", de félsz, hogy ha megkapod, irigyeid lesznek?

A középpontba nem mások által kell kerülni, ha "kell" egyáltalán. A leírtak alapján te is csak kihasználnád, és mit is várhatnál cserébe?

A kihasználás lehet hogy erősen hangzik, és nem így érzed, nem tudatos, de szerintem így van. És kérdés, hogy a srácba vagy szerelmes, vagy egy illúzióba. hmmm

várj még. Csak mert mindenkinek megvolt...

Bár sokan mondják, biztos unod.

2011. jún. 14. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!