Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lustaság ellen mit lehet tenni?

Lustaság ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy nagyon-nagyon lusta vagyok, és nem tudok tenni ellene. Egyszerüen semmit nem esik jól csinálni, egy unalmas városban lakom és legtöbbször gépezek vagy alszok, és ez egyre jobban zavar. Mit csináljak? Ez már beteges lustaság :( Másnak is volt már így?

16/L

2011. máj. 22. 18:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem lusta vagy, csak energiatakarékos.

én is állandóan a gép előtt ülök.

bár rengeteget vagyok a barátaimmal.

menjetek el bicajozni, pizzériába, stb.

14/L

2011. máj. 26. 22:06
 12/12 anonim válasza:

Nem beteges lustaság, én is így vagyok vele (szerintem az iskolások 50-60%-a ígyvan ezzel:D). Most éppen érettségire kéne tanulnom, de még arra sem tudom rávenni magamat, hogy a kész tételeket átolvassam. Írásbelire is egy nappal előtte tanultam valamicskét (meg is lepődtem milyen jól sikerült :O).

Próbálj meg kitalálni magadnak valami olyan hobbit amiben a barátaiddal vagy saját magaddal versenyezni tudsz. Mindegy, hogy mi csak az a lényeg, hogy valamicske versenyszellemet keltsen benned, és érdekeljen is a dolog. Én pl. futni szoktam mostanában kijárni, és egy adott idő alatt próbálok napról napra nagyobb távot lefutni. Mondjuk ez csak egy-másfél órára köt le, de kezdésnek mondjuk nem is rossz.

Az a lényeg, hogy olyan dolgot válassz, ami tényleg érdekel és bele tudsz feledkezni. Ne csak azért csináld, hogy addig se unatkozz, hanem tényleg élvezzed amit csinálsz. 18/F

2011. jún. 18. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!