Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lustaság ellen valami ötlet?

Lustaság ellen valami ötlet?

Figyelt kérdés
Pl.:olvasok egy könyvet és ha nincs kedvem akkor nem tudok arra koncentrélni,pedig kötelező
2010. márc. 1. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Csinálj időbeosztást,és akkor könnyebb,rendszerezettebb lesz a napod :)
2010. márc. 1. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül lustaság, lehet valamilyen vitamin, vagy ásványi-anyag hiány. Próbáld ki, hogyha tartósan (1-2 hét, hónap) vitamintablettát eszel akkor hátha javul, lehet a rossz agyi vérkeringés miatt is, erre a ginko biloba gyógynövényt szokták javasolni.
2010. márc. 1. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Vitamintabletta is jó, de hatásosabb a hashajtó. Attól nem leszel lusta ne félj, 10 percenként opre'na budinel!
2010. márc. 1. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:

"Pl.:olvasok egy könyvet és ha nincs kedvem, akkor nem tudok arra koncentrálni, pedig kötelező"

Jóformán meg is adtad a választ a saját kérdésedre... "Nincs kedvem" "kötelező". Hát igen. A közmondas szerint "nemakarasnak nyögés a vége"

Ha olyan dolgot kell csinálnod, amit szeretsz, nyilván nagyobb kedvvel állnál hozzá! Én is így halogatom a "nemszeretem" dolgokat, aztán persze lelkiismeret-furdalásom lesz, még az elalvás is nehezebben megy. Különösen, ha olyan dologról van szó, amire mások köteleznek, nem te választod! Ez már eleve bizonyos ellenkezést vált ki. Te nem így érzed?

2010. márc. 2. 08:55
 5/9 anonim válasza:
Én is így voltam egy időben, mindig aludtam volna, nem volt semmihez se kedvem és unatkoztam :-) Elkeztem vitaminokat szedni, mert egyéb betegségem is lett... Jobban lettem tőle volt életkedvem, nem aludtam volna mindig. Gréfut cseppet ittam az nagyon bevált és nem is drága.
2010. márc. 6. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt már régebben ilyen cikk, csak az akaraterő és a tanulás szavakra keress rá. Nagyon jó válaszok születtek.
2010. márc. 6. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:
nincs ebben semmi ördöngősség, egyszerűen leülsz és elolvasod, mert kell. nem kell vitamint szedni, jógázni, tai-chizni, csak egy kis (vagy nagy) akaraterő kell hozzá. ebben pedig csak te tudsz segíteni magadon... vagy nem olvasod el, és teszel az egészre. ;)
2010. márc. 6. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
menjél el katonának
2010. márc. 17. 07:35
 9/9 -akárki- válasza:
hali jelenleg én is lusta vok mint állat de sztem az alvááááááááás aludjunk egy jót és kialusszuk a lustaságot
2011. aug. 30. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!