Egy 15 éves lányt otthon lehet, , hagyni" egy éjszakára egyedül? Szülők, (vagy akár tinik) véleményét várom.
Péntek reggel mennének el és szombaton jönnének vissza (azt nem tudom, hogy szombaton mikor, valószínűleg délután vagy este fele).
És amúgy a 15 éves lány én lennék.
nekem is ugyan így volt, csak vasárnap mentek és hétfő reggel jöttek(mentem suliba). szerintem simán otthon hagyhatnak, mert már elég nagy vagy.
13/L
Engem azt hiszem 14 évesen hagytak először otthon nyáron úgy, csütörtökön mentek, és vasárnap éjjel jöttek. Én is mehettem volna velük, de nem akartam. Legutóbb 16 évesen volt ilyen. Én imádtam, és remélem most nyáron is húznak el. Egész nap enyém a ház, bnőkkel tök jól elvagyunk. Király. Semmi házibulit nem rendeztünk. Bnőm volt, hogy itt aludt nálam, de volt olyan este is, hogy nem. Egyáltalán nem para. De amúgy ez a gyerektől is függ.
L/16
Én élvezném. Szeretek egyedül itthon maradni.
Mármint éjszaka sosem voltam egyedül, csak napközben.
Na mindegy, remélem megengedik. :)
15:28
Mázlitok volt, hogy nem történt semmi. Ekkora gyerekeket semmiképp nem hagynék egyedül, mivel bármikor történhet valami, ami miatt menekülni kell. Nálunk volt már olyan, hogy békésen tévéztünk, majd egyszer csak elment az áram. Persze, mert már lángokban állt a kapcsolószekrényünk. A gyerekek azért örültek a kivonuló tűzoltóknak, legalább volt mit mesélni az oviban.
De az újpesti bolond miatt, aki mielőtt kiugrott a nyolcadikról előtte felgyújtotta a lakást, a felette lakóknak menekülniük kellett. Ismerős lakik ott, ekkora gyerek se folyosóajtót nem tud nyitni, a pániktól meg azt sem tudja merre meneküljön.
Szóval azért a 15 éves és az 5 éves között nagy különbség van...
Egy 15 éves lány szerintem már tud vigyázni magára és a lakásra is. :)
Ha én lennék az Anyukád, a lelkedre kötném, hogy ne engedj be senkit a lakásba, hagynék elegendő kaját. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!