Candypop kérdése:
Ez túl kevés?
Figyelt kérdés
150 cm vagyok és 33 kg.2011. máj. 19. 14:47
1/8 anonim válasza:
Egy kicsit kevés. Elvileg úgy kell számolni, hogy a magasságodból ki kell vonni 110-et. Pl. 150 centi vagy, akkor kb. 40 kiló az optimális súly.
Ha nem jól tudom, javítson ki valaki! :)
2/8 :) :) :) válasza:
Jól tudod 1. :)Amugy ugyva hogy a gyrekeknél 110 a felnőtteknél 100 és akkor most honnan tudjuk hogy ki számit felnőttnek,és kinek mennyit kell számolni?
5/8 A kérdező kommentje:
11/L vagyok
2011. máj. 19. 20:08
7/8 anonim válasza:
Én nem tudok választ adni,de a többieknek szeretnék egy kérdést feltenni(bocs az off-ért):a lányom 6 éves, 110cm,és 18kg.Ő sovány?
8/8 anonim válasza:
Utolsó előtti, te nem vagy épeszű. Nem lesz ettől anorexiás. Bár függ attól, hogy rendesen eszik-e. Aki rendesen eszik naponta többször, az nem anorexiás. Egyik barátnőm ugyanolyan magas, mint én (165 centi), én 52 kiló vagyok, ő pedig 44, és annyi a különbség kettőnk között, hogy csontosabbak az ujjai és kisebb a melle. És ő is rendesen eszik. Másik barátnőm 160 centi kröül van és úgy 33 kiló, de ő sem anorexiás, csak ilyen alkat. Kérdező, neked is annyit, hogy függ attól, hogy milyen alkat vagy. Ha pl. vastagabbak a csontjaid, akkor valóban kevés, ha viszont vékonyabbak, akkor lehet akár pont ideális is, de így látatlanban nehéz megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!