Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 23-éve vagyok házas,20 éve...

23-éve vagyok házas,20 éve van férjem melett barátom mert a férjem nagyon kevés az ágyban . Lelki ismeret Megörülök örlöm magam de nekem is jogom van az élethezfurdalásom van, emiatt. Helyemben mit tennél?

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha az ágyban nem elégít ki,miért vagytok együtt?

Akkor mért nem élsz azzal az emberrel aki a barátod?Ő mindenhol jó,nem?

2009. jún. 21. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És a férjed tud róla?Miért nem hagytad el?Az írod jogod van...És a férjednek mihez van joga?Egy kicsit bővebben is írhattál volna a kettőtök kapcsolatáról,mert most leírom/tam amit elsőre gondolok,aztán írsz még kommentet sok mindennel kiegészítve,és elkébzelhező hogy utána már mást írnék...
2009. jún. 21. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Gyakorlatilag neked 20 éve két férjed van. Egyik az igazi, a másik egy /vagy állandó, vagy időnkét változó/ barát formájában. Ha a lelkiismeretd 2o évig bírta, nem is tudom miért éppen most szólalt meg? A szexualitás döntő egy házasságban. Hogy mennyire, az is igazolja, hogy te 20 éve folyamatosan tartasz egy másik férfit, akiktől az örömöket reméled, kapod. Miért nem váltál el abban a három évben, amig csak a férjed volt? Egyszerűen nem értem. Hogy tudsz nap-mint nap a szemébe nézni? Sejtésem szerint 45 év körüli lehetsz, így még mindig van lehetőséged változtatni, vagyis elválni és vagy a barátoddal folytatni, vagy egy újabbat keresni. Eddig is jogod volt az élethez, de én mélységesen elítélem, hogy a férjedet 20 éve folyamatosan és szisztematikusan csalod. Ez már túl megy minden határon!
2009. jún. 21. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Ahogyan kivettem a szavaidból, a férjed 3 évig nem tudott kielégíteni, ezért kerestél mást, akivel 20 éve tart a kapcsolatod. Vagy félreértelek és nem 20 éve tart egy emberrel a kapcsolatod, hanem váltogatod a partnereket? Szerintem a férjeddel már nincsen gond az ágyban, egyszerűen csak annyi a probléma, hogy bűntudatod van 20 éve, és emiatt nem megy a szex. Ennyi idő alatt biztosan belerázódott volna, kiismertétek volna egymást. Természetesen jogod van a boldogsághoz, mint mindenkinek, csak kérdés boldogság-e ez így. A helyedben elmondanám a férjemnek. Ha nem is fog működni a kapcsolat és elváltok, akkor is tiszta lesz a lelki ismereted és úgy kezdhetsz új életet, hogy volt bátorságod bevallani neki az igazat. Ha meg veled marad, akkor a szexuális életetekkel sem lesz probléma a továbbiakban. Remélem tudtam segíteni!
2009. jún. 21. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem hogy 20 éve folyamatosan csalod a férjed és most van bűntudatod? Eddig nem volt? Szerintem rég el kellett volna hagynod a férjed. Ha 23 éves házasok vagytok gondolom a gyereketek vagy gyerekeitek sem olyan kicsik már, hogy ne értsék meg a válást. A helyedben én már döntöttem volna és elhagytam volna a férjem, nem tudnék hazugságban élni. Az hogy nem elég az ágyban szerintem nem elég a házasságtöréshez. Mindent meg lehet beszélni és lehet változtatni rajta. Ha az elején nem másnál kerested volna az örömöt hanem a házasságot építésével foglalkoztál volna talán a férjed javult volna az ágyban. Nem rosszból írom ezt nem akartak megbántani, a te döntésed és nem ítélek el senkit aki hasonlóan él. Csak én mondjuk nem tudnám megtenni. Döntened kell, de biztos sokkolni fogja a férjed ha megtudja hogy ennyi éven keresztül hazudtál neki.
2009. jún. 22. 07:36
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Én imádom a páromat,sosem hagynám el.Van viszont vele egy "kis"baj:különféle problémái miatt teljesen aszexuális,konkrétan tavaly márciusban voltunk együtt szexuálisan.

Minden egyéb szempontból kitűnő társ,imádom.

Van mellette egy ember,aki együttélésre abszolút alkalmatlan,piás és link,viszont extraklasszis szerető.

Jó lenne,ha kettőjükből lehetne egyet csinálni :)

2009. jún. 22. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

ööö.. ez egy kicsit kiritt a jaj pattanásos vagyok ez gáz? cimű kérdésekből.. de most ténleg ezt mért a kamasz témához irtad?

am nemtom.. hamár ide irtad akkor adok neked kamasz választ.. szerintem nemtúl szép ezt csinálni a férjeddel aki szeret..

meg lehet h én vagyok a naiv de azt hittem ilyen csak az amcsi filmekben van...

2009. júl. 19. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!