Cikiznek a fiú osztálytársaim. Mit tegyek?
Én egy 12,5 éves 153 cm magas 47 kg súlyú lány vagyok. Szóval (nem nagyképűségből, csak már sokan mondták,) az osztályban lányok közül nekem van a legjobb alakom, nem is vagyok duci, de sovány se. És hát... a cicim is (szerintem) elég nagy (75A) és azt hiszik a fiúk hogy kitömöm. A barátnőim védenek, hogy nem-nem tömöm ki, de nem hiszik el. amúgy egy roma gyerek találta ki pénteken. 1-2 fiú már bement tesin az öltözőbe, hogy megnézzék hogy ki tömi ki. És nagyon zavar. Tudom, hogy szánalmasnak tűnök, és szerintem valakinek ez úgy esik le, hogy nagyképű vagyok. :( De tényleg nagyon zavar, és 12 évesen nemnagyon akarok levetkőzni előttük és mutogatni hogy nézd nincs is kitömve! Tudom azt is hogy sokan azt válaszolnátok hogy haggyam őket a francba, de én ezt nem tudom csak úgy nem észrevenni. Mivel válaszoljak rá? Mondták a fiúk hogy ha nincs kitömve akkor bizonyítsam be, mutassam meg. Én meg kérdeztem (reménykedve hogy a válasz nem lesz) Miért kíváncsi vagy a mellemre? a válasz: igen...Lehet az is hogy a fiúk abban a korban vannak amikor érdekli őket ez a dolog? A többi lány osztály társamnak(aki norm alkatú) mind 65A-s meg 65B-s melltartó kell. (Bocsi ha zavaros lett a szöveg :( )
Szóval ha mégegyszer kérdi valaki hogy kitömöm-e akkor mit válaszoljak?:(( Köszi valászt :)(Lécci ne oltogassatok :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!